www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

iledan

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iledan

  1. Kim Thayil on categorization and selling out:

    "Obviously we're not gonna come out with all the metal cliches that have been put on the radio for the past eight years. It we're going to patronize the audience that likes that stuff, we might as well be another Bon Jovi or Cinderella. If we are attracting different audiences, that's fine, because we did it by being what we are. If we were naturally a country band, I hope the country people would come out and listen to us." :)

  2. eu doream sa aflu parerea voastra despre reuniune,dar nu numai, in general orice critica/lauda la adresa trupetilor e binevenita...reuniunea trupei era de actualitate si am considerat ca merita un topic pe forum,unde sa se poata discuta despre asta(intr-un fel sau altul).deci clar nu e nevoie de: :) pentru asta exista PM.

  3. da asa e ,ma gandesc cum ar fi fost daca nirvana ar fi continuat cu alt solist :) ...cat despre ultimul album,faci o melodie tribut pt layne,numesti si albumul dupa melodia aia, mai bagi o melodie,poate doua, care se ridica cat de cat la nivelul lor de dinainte si gata,everybody's happy :)

    Popdose.com reviewed the album as the newest victim of the heavy distortion and digital clipping. "This CD probably has hit new loudness thresholds in the volume wars. It is beyond jarring, and I found myself turning the car stereo down to half the usual volume level just to listen at all."
  4. Sa reintors??? Tot el este?? Daca cineva a inteles ce a zis despre MURASO ( :) nici macar numele na nimerit, te dai seama... ) va rog sa mil traduca si mie ca engleza aceasta americanizata nu prea il inteleg.

    Fratilor clar ca din america baiat acest a invatat defectul al lor cel mai urut, aroganta, insistenta, si vanzare de fum!!! Din pacate sa reintors in tara crezend ca aici sunt toti prosti si ignoranti dar de fapt realizaza ( ma corectez, NA REALIZAT inca..) ca aici la ora actuala un copil de 12 ani il mananca pe paine feliata cu unt si cu totul stegul americi!! Pot sa do mii de exemple, unu din multe este faptul ca bill gates sa deranjat sa vina in tara personal sa ia un roman care se 'joca' cu servere de la N.A.S.A.

    Sa fi sanatos, ce sa mai!!

     

    da,pai a zis ca te lauzi si ca ai gura mare... :)

  5. Intr-adevar Cornell a facut cateva decizii mai indoielnice in ceea ce priveste cariera lui :) , dar sa speram ca si-a revenit...e un solist f bun, parerea mea. Cat despre Thayil...In 2003, Rolling Stone magazine named Thayil #100 on the list of the "100 greatest guitarists of all time", macar e in lista :) Ca si basist era mai bun Hiro Yamamoto,dar asta e, s-a mai dus din savoarea cocktailului etnic. Eu unul astept cu nerabdare un album nou.

  6. eu am vandut aceasta chitara prin vara, si acum am tot incercat sa dau de respectiva persoana la care a ajuns intr-un final glorios dar nu reusesc. daca din greseala nimereste pe aici, as vrea sa o cumpar inapoi...daca se da...

    succes in gasirea chitarusii fermecate...and try not to smoke the bong so much  :)

  7. Salutare. Recent am dat de site-ul asta, si vad ca au preturi destul de bune. Problema e ca nu pot sa comand direct in Romania, dar as avea cu cine sa rezolv. Intrebarea mea e... cat de seriosi sunt? Am trimis trei mailuri pana acum, vad ca au fost ignorate, si nu stiu daca m-as pune sa comand fara sa stiu ca daca apare ceva problema pot sa returnez produsul. Deci daca cineva are experienta cu site-ul respectiv, va rog sa ma lamuriti si pe mine. :)

     

    uite incearca si siteul asta k mie mi-au raspuns :)  dv247 

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.