www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

rico

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rico

  1. Pret: 1400 RON


    Localitate: Bucuresti


    Contact: 0767884230


    Stare: Foarte buna/Ca nou

    Accept schimburi: Accept schimburi
    Mixer audio Mackie CFX12 in stare perfecta, si husa pentru transport. Toate canalele si knoburile functioneaza ireprosabil. Este folosit cu simt de raspundere, niciodata dat la maxim sau scapat pe jos. Folosit pentru 2-3 voci si negativ. Il vand pentru ca am facut upgrade.

  2. Karpi te inseli zicand ca vocea umana produce maxim 90dB la 2 inci. Poate sa produca peste 120dB(chiar 130dB) o voce lucrata corect si care foloseste toti rezonatorii buni.

     

    Cred ca la cumpararea unui microfon trebuie luata in calcul in primul rand tipul de voce ce-l va folosi. De ex. un tenor nu va cobori aproape niciodata sub 110hz ca fundamentala. Insa armonicele ( in caz ca vocea e produsa corect) apar pana la 10000 hz. In mare e full de armonici intre fundamentala si aproximativ 3000hz apoi e pauza si iar apare un grup de armonici pe la 10000hz. Astfel un tenor are nevoie de un microfon cu un raspuns bun intre 100 si 10000hz. Partea peste 10000 este total inutila. Un bass insa va avea nevoie de 65hz minim. Nu am studiat foarte mult graficul armonicelor decat la tenori deci nu stiu exact unde au armonicile si pe unde au squillo-ul(partea intre 2500-3000hz la tenori care face vocea sa taie prin mixuri mai ales cand e vorba de mixul unei orchestre de 120 instrumente :) ) insa tot cam pana-n 10000hz ar fi ok sa fie.

    La soprane/mezzosoprane fundamentala e minim 150hz. La soprane de coloratura tot ce e sub 261hz e inutil. Asa ca, daca vreti sa alegeti un microfon vedeti ce armonici produceti ca sa va dati seama ce aveti nevoie.

     

     

     

    Va salut cu respect.

     

     

    Am dat de forumul asta in cautarile mele pentru a-mi face un sistem optim pentru ceea ce am de fapt nevoie.Scuze pentru limbajul neprofi.

     

    Va rog sa imi recomandati niste scule pentru voci cu mult solo si  armonie, toate cantate pe negativ, muzica pop si gospel. Din ce am folosit pana acum ar fi cam asa: boxe pasive peavey, statie europower, mixer+ microfoane behringer

     

    Necesitate:

     

             -  sistem 2 boxe active + monitoare de scena pentru sali de 200-500 persoane,

     

             -  5 microfoane (prefer wireless) adaptate special pentru fiecare tip de voce :

     

                 1 voce feminina sopran inalt si rotund ;

     

                 1 voce feminina medie, un pic zgariata si cu voce de cap in stilul mariah carey;

     

                 1 voce feminina alto clasic;

     

                 1 voce masculina tenor inalt;

     

                 1 voce masculina bariton-tenor la fel, un pic zgariata

     

     

     

    Multumesc frumos pentru eventuale sfaturi, si de ce nu, lucruri pe care am omis sa le intreb.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.