www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

greengod

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by greengod

  1. Salutare am nevoie de niste pareri,eu locuiesc la tara si in camera mea am pus mai nou soba cu lemne si face mai mare caldura decat ce am avut inainte o chestie pe gaz in finhe...............ma intreb daca afecteaza oarecum chitara.de la prea multa caldura ....mentionez ca nu e exagerat de cald dar e destul de cald.mersi mult...................................astept niste raspunsuri

  2. Am si eu o intrebare destul de ciudata as alege intre esp ltd ec 50 si vintage v 100 black .............care este mai buna mentionez vreau sa cant metal. mersi mult :) am mentionat modelele pt ca alte modele mai noi de la esp sunt mai bune.........

  3. hei prieteni,aveti dreptate sunt bune lectiile de pe net si toate chestile dar cel mai bine ar fi sa cauti un profesor pt ca atunci cnd esti singur si gresesti este foarte rau si atunci un profesor tear corecta :)

  4. :) .........ma gandeam sa aflu niste pareri despre chitarele electrice,care sunt preferatele,ce va plac ce nu va plac le chitare.............etc.Dupa parerea mea topul celor 5 chitare electrice sta cam asa:

     

    1.gibson,2.fender,3.epiphone(preferatele mele.....nu stiu de ce),4.esp,5.ibanez

     

    vreau a aud pareri poate va fi interesant.................................si daca nu sunteti de acord cu mine in legatura cu chitarele, ceea nici nu trebuie,nu vreau sami dati in cap........................ :)

  5. Sa-ti raspund la intrebare alinmetallica;pai eu sunt prieten cu cei ce vreau sa fac trupa de cand eram foarte mic si toti ascultam cam acelasi gen de muzica,si eu am propus sa incepem sa cantam,decat sa pierdem vremea pe calculator si ei au cazut de acord cu mine.Cam astai secretu meu.....................sper sati fie si tie de folos :)

  6. Si atunci cand vreau sa growl,trag aer in piept sau expir aerul? :) imi este mai usor sa growl cnd expir si cnd trag aer in mine pot sa urlu foarte tare(zgomotos)si mi se ridica vocea ca la ala (dani filth) :)

     

    Multumesc HIX chiar imi imi prinde bine informatia asta, nu stiam chiar tote aceste lucruri. :)

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.