www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Silviu

Active Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    False Reality
  • Gear
    Jackson JS30, Charvel Desolation DS2-ST Flat Black, ZOOM G2.1u

Silviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 300 RON Localitate: Brasov Contact: 0751307333 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ideala pentru repetitie individuala acasa. La nici un sfert din volum, vecinii se simt deranjati. Am folosit-o foarte putin, pentru ca acasa nu mai am timp de repetitie. Functioneaza perfect, aspect un pic invechit(o am de vreo 8 ani). Livrare personala in Brasov, sau suporti transportul prin posta sau curier.
  2. Mersi mult. Nu stiam cum se numeste ca sa caut pe gogule
  3. Din cate am auzit exista Floyd Rose care are un fel de switcher astfel incat poate sa coboare acordajul cu un ton si sa revina la acordajul initial. Ma refer ca sa poti canta o piesa cu acordaj in RE si alta in MI fara probleme... Gresesc? Ma intereseaza daca exista, cum se numeste si de unde pot sa cumpar asa ceva.
  4. Bella Musica - Brasov Adresa: Str. George Baritiu 2 Telefon: +40-268-476946
  5. Dupa parerea ta cat merita?...oricum nu ma va influenta raspunsul tau.
  6. Ai dreptate cu menghinile...in poza lipsesc chiar toate 3 dar nu pentru ca nu exista ci doar pentru ca nu erau puse.....schimbasem o coarda de curand....si pana se tensioneaza corzile e bine sa canti un pic si fara menghina. Floyd-ul functioneaza perfect, am si un demo scrut, video, in care trag de floyd de-l ia mama draq Pretul nu pot sa-l fac mai mic din pacate. Vorba unui prieten...numai toc-ul este cel putin 150 RON. So...asta e...cine vrea si poate sa o cumpere o va face.
  7. Nu e nimeni interesat de chitara asta?...aveti toti un instrument foarte bun si asta nu prezinta interes?!
  8. Astea sunt si pozele care le-am promis si am reusit sa le fac....sper sa va incite
  9. Gasisi o poza....pana sa fac alea pe care le promit.
  10. Incerc zilele astea sa fac niste poze faine....ca am unele facute cu telefonul dar nu scot in evidenta nici o calitate a instrumentului
  11. Chitara ARIA PRO II Excel cu toc(case) original. 22 taste, floyd-rose, bine intretinuta. Pret 750 RON Daca sunteti interesati voi pune si ceva poze.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.