www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

neagoe

Active Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by neagoe

  1. Cum weekendul e mai mișto de petrecut la o bere si la o dezmorteala pe chitari, caut oameni faini ca sa cântăm împreună ce ne place . Am chitare, bas, tobe, tot ce trebuie, stau la curte, rămâne să vedem dacă rezonam (0740084444)

  2. Faina faza cu inregistrarea multi-track pe sculele alea, de as fii din Buc m-ar tenta :) Cam de ce investitie ii nevoie pt echipament de inregistrari multi-track?

    Depinde de ce calitate vrei. Cel mai ieftin multitrack e PC-ul, intermediar - un multitrack Yamaha (pe la 1500 eur) si mai departe cat te tine banu.

  3. Imi pare rau ca nu pot sa dau edit la postul anterior sal sterg. Ca vad ca nu mai merita sa ajuti pe cineva. In sf... mea culpa... am incercat sa ajut. Insa cel mai mult mie imi e scarba de cei ce dau sfaturi din acelea pompoase din care un incepator nu poate pricepe nimic. Cum vroiai sai indic omului care mi e?

    Nu te supara pe noi, da asta e definitia umorului. Cand vezi pe unu ca s-a facut de cacao razi ca nu esti tu ala, nimic mai simplu de atat. Stai cu geana pe site si o sa razi si tu de altii la randu tau. Oricum, a fost tare chestia cu coarda-acord, recunosc!

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.