www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jokers Wild

Active Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Everything posted by Jokers Wild

 1. Salutare, Ofer spre vanzare o pedala chorus/vibrato marca Walrus Audio. Mai jos o parte din descrierea de pe site: "The Julia is a fully analog, feature-rich chorus/vibrato packed with a wide array of tonal landscapes begging to be explored. She is able to produce mild smooth chorus, to seasick vibrato and everywhere in between." Nou se comercializează in jurul sumei de 200€ aprox 950 RON Pret usor negociabil. Multumesc D.
 2. Salutare, Vand pedala de compresie DOD 280. Provine din acest anunt. (poza in anuntul original). Pedala a fost folosita foarte putin. Multumesc, D.
 3. Jokers Wild

  BOSS GT 100

  Salutare, Are cineva in TImisoara un BOSS GT 100 de care se poate lipsi un Weekend ? Dau o bere sau las copie după buletin sau mergem pe încredere. as vrea sa îl încerc. Sper sa nu par deplasat cu întrebarea mea :). multumesc Dan
 4. Salutare, ofer spre vânzare un Palmer Pocket Amp MK2. Folosit doar in casa ca și unitate de studiu. Practic imi legam pedalboard ul de el și exersam la casti. nou costa 365 RON plus transport pe Thomann. pe al meu doresc 280 RON. Mai sre garanție dacă nu ma înșel. contact PM. D.
 5. Jokers Wild

  tobar timisoara

  @adotim @GABI_TM
 6. Jokers Wild

  schimb Pedalbay 60 L

  Salut, Trimite eventual poza sa vedem despre ce este vorba. Ms. D.
 7. Jokers Wild

  schimb Pedalbay 60 L

  Salutare, Mi-am modificat puțin setup îl și am decis sa schimb pedalboardul actual pe unul mai mic. pedaltrain Jr sc sau pedalbay 40 sau rocktron, etc. Detalii pm. Mersi D.
 8. Jokers Wild

  cumpăr Amp pe lampi 1x12

  Salut, Sfat, cred ca e de mare ajutor sa treci un buget aproximativ si niste explicatii in plus. Exista foooarte multe modele de amplificatoare pe lampi. Uite un exemplu de la un membru de pe grup: Spor. D.
 9. Jokers Wild

  cumpăr [EXPIRAT] MXR DynaComp

  Se poate inchide. multumesc RGC
 10. Salutare, Caut un MXR Dynacomp. Pretul; cred ca media preturilor de pe foum reprezinta un pret corect. Multumesc, D.
 11. Jokers Wild

  Căutam basist in Timișoara

  Salut, Colegul nostru Adi (bass) a decis sa își dedice inspirația altor proiecte astfel cautam un nou coleg la chitara bas. Lucrăm cu compoziții proprii si ceva cover-uri. Genuri muzicale abordate, rock alternativ, indie, brit pop rock. Contact PM. P.S.: Pe calea asta ii multumim lui Adi pentru perioada faina petrecută impreuna cu noi. Rock on man !! Mersi, D.
 12. Jokers Wild

  Căutam basist in Timișoara

  Salut, Din pacate nu mai fac parte din proiect super fain, insa colegii @adotim sau @GABI_TM te pot ajuta cu un raspuns. Multa bafta si spor la cantat !!! D.
 13. Jokers Wild

  vând [EXPIRAT] Compresor DOD 280

  Ai mail. D.
 14. Jokers Wild

  cumpăr [EXPIRAT] MXR Phase 90

  Gata am gasit. Sorry. D.
 15. Salutare, Cine are un MXR Phase 90 de dat, va rog sa imi dati de veste. Daca e script logo e si mai bine, dar e ok si block logo. Multumesc, D.
 16. Jokers Wild

  cumpăr [EXPIRAT] MXR Phase 90

  Da, exact, ma refer la varianta shop. Merci.
 17. Jokers Wild

  cumpăr [EXPIRAT] MXR Phase 90

  Multumesc dar trebuie sa refuz. Doresc MXR Phase 90. Mersi
 18. Jokers Wild

  vând EHX English Muff'n

  Pretul include costul transportului prin curier.
 19. Salutare, Vând EHX English muffin stare impecabila și cântat doar în casa. Vine în cutie originala și cu adaptor Ehx. Preț: 630 RON cu transport inclus 600 RON fără transport inclus Descriere : Electro Harmonix English Muff'n, 12AY7 valve cascading into a 12AX7 to produce true Brit valve sounds full of richness and natural saturation. Based on the sounds of legendary British guitar amplifiers, the English Muff’n recreates their majesty and classic tone with spot-on accuracy. Includes 12AC-1000 power supply. Youtube
 20. Jokers Wild

  cumpăr [EXPIRAT] Boss BD2

  Se poate inchide. Mersi RGC!
 21. Salutare, Daca are cineva un Boss BD2 de vânzare sa îmi dea un semn. Multumesc, D.
 22. Jokers Wild

  cumpăr Boss GT-100

  Salutare, Caut un Boss GT100 in cutie originala cu geanta sau case. Pret/buget; media ofertelor de pe forum cred ca reprezintă o valoare reală. Oferte prin pm va rog. Multumesc D.
 23. Jokers Wild

  vând [EXPIRAT] Line6 M5

  Sold. Multumesc RGC
 24. Salutare, Ofer spre vânzare un procesor de efecte Line6 M5. Provine din acest topic. Mi-am dorit sa il încerc. Suna foarte bine, m-a surprins plăcut. Are de toate pentru toti. Are velcro pe spate, se poate înlătura la nevoie. Se vinde cu sursa de alimentare (cu adaptor pentru priza EU) Pret: 480 RON cu transport inclus. (Usor negociabil) Trimit doar prin curier sau predare in Timișoara. Multumesc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.