dare Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 (edited) nu tre sa fie neaparat o trupa, poa sa fie pur si simplu o gasca cu care sa ne adunam si sa cantam. Ca arie muzicala mi-ar place ceva in zona blues / rock / funk, dar sunt deschis si la ceva mai greu, gen hardcore-uri and stuff. In schimb, nu sunt prieten cu metalele. Nu bat de foarte mult timp, da am exersat mult si ma descurc relativ bine. Pe forum intru mai rar, asa ca daca vreti sa dati repede de mine pls use YM: contact_dare Am uitat sa mentionez orasul, e vorba de Cluj. Edited September 10, 2010 by dare
Guest Gig Bang Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4...mp;#entry487900
Guest Soulkyn Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Poti sa arunci o privire si pe www.online-instrumentist.ro ... nu tre sa fie neaparat o trupa, poa sa fie pur si simplu o gasca cu care sa ne adunam si sa cantam. Ca arie muzicala mi-ar place ceva in zona blues / rock / funk, dar sunt deschis si la ceva mai greu, gen hardcore-uri and stuff. In schimb, nu sunt prieten cu metalele. Nu bat de foarte mult timp, da am exersat mult si ma descurc relativ bine. Pe forum intru mai rar, asa ca daca vreti sa dati repede de mine pls use YM: contact_dare Am uitat sa mentionez orasul, e vorba de Cluj.
dare Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Poti sa arunci o privire si pe www.online-instrumentist.ro ... Din that already
Guest Gothic Cat Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 hey .... aj indrasni sa incerc ... suna tentant ...but e o mik pb sunt fata , vocalista .... ce zici ar merge? .... btw .. dak.. te intereseaza ... uite aici id ... gothic_cat_yumi_michiko
dare Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 uuuuuuuuup!!!!! Tobar / tobosar / post rock / alternativ / whatever cluj - mai putin metale si jazz You name it ... YM: contact_dare la yahoo c o m Mob: 0722 136 483
dare Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 uuuuuup!! Really need some blowkes to play with!!!!!
Recommended Posts