Guest alicedark Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Salut, suntem 2 chitaristi de 26\28 de ani, care ocazional mai canta si la alte instrumente, cautam tobosar si\sau basist, daca se poate sa stie sa cante si la voce, clape si inca 200 de intrumente. Stiluri abordate - multe, dar niciodata un "ceva" rigid. Exclus super tehnicieni tabulisti, daca vrem ceva in sala care sa cante 100% corect, ne luam un calculator, multumim frumos. La sala se improvizeaza mult, nu trebuie sa vii cu lectia invatata, mi-e lene sa insir trupe, dar daca nu mai poti de curiozitate baga un ochi aici: http://www.last.fm/user/alicedark . Daca vrei sa auzi ceva piese de la repetitii improvizate 100% si trase cu laptopul, baga un ochi aici http://www.reverbnation.com/bogdantoma. Va uram succes, bagati un mail la voceadincapultau@gmail.com
Guest Bogdan Toma Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 poate niste repere care ajuta la orientare in contextul subtilitatii d-lui moraru: krautrock, improvizatie (nu jam, nu repetitie), post-rock, math-rock, jaguar & telecaster, volumul la 4 nu la 10, inspiratie nu munca, radiohead. asteptam oameni inspirati cu chef de cantat bogdan
Guest alicedark Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nu mai vreti inca un chitarist ? Daca mai stii si alte instrumente da
ulfhednar Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Din pacate nu... Am bas, dar nu ma atrage prea mult, nu sunt basist.
Guest Big Tree Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Din ce am ascultat la baieti pe site , poti fi orice , atata timp cat ai o baza ... oricum , daca ar gandi mai multa lume ca voi , in genul , hai sa nu cautam un chitarist/bassist/clapar anume care imi canta cap coada fara sa respire ceva... ci hai unu care a fumat ceva inainte si are chef de o improvizatie ) Respect !
Guest Bogdan Toma Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Din pacate nu... Am bas, dar nu ma atrage prea mult, nu sunt basist. si noi avem si-un bas, pe care ocazional il mai folosim. si ne rotim pe la tobe. daca te razgandesti si te tenteaza acest "rotit" intre chitara/bas/tobe, let us know bogdan
Recommended Posts