Killahead Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 M-am gandit sa postez si eu ceva aici si m-am decis la un clip. Nu e cine stie ce calitate, dupa cum se vede e filmat de amator, e VHS-rip si a trebuit sa-l si comprim... Sunt si niste greseli acolo , dar daca ma gandesc ca aici cantam piesa asta pentru a 5 oara in viata mea si a 3 oara cu trupa... I_Gabbiani___Crush_of_Love__Live_Video_.wmv
Guest arosulescu Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 bravo domnule... mi-a placut tare mult
michel2233 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Felicitari .. offf .. ce as fi dat si eu cu capul pe acolo ... respectiv ca in ...
Killahead Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 (edited) bravo domnule... mi-a placut tare mult Multumesc frumos Andrei, si mie imi place foarte mult tehnica ta! Poate ne povestesti si contextul.. Contextul? Pai cant intr-o trupa cu niste italieni si bateristul ma tot f... sa cant Santana - Europa si eu m-am saturat de ea. Ca sa nu sperii publicul de mainstream am ales piesa asta, cuminte si duioasa. Doar ca nu prea am repetat-o, pentru ca am avut alte piese de pregatit. Noi cand cantam, nu cantam 1 ora si la revedere. Aici am cantat de la ora 17 la 1, bine cu pauze. Go figure! Daca ai chef, du-te pe pagina noastra de web pentru informatii suplimentare si altele (poze, mp3, video) Se castiga greu banii... Felicitari .. offf .. ce as fi dat si eu cu capul pe acolo ... respectiv ca in ... Mersi fain, esti foarte dragut ! Edited February 12, 2006 by Killahead
ilun Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 oh yeah...misto...sadic cum treceau ignorantii prin fata scenei si nu admirau
Killahead Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 oh yeah...misto...sadic cum treceau ignorantii prin fata scenei si nu admirau Da, dar eu mi-am scos banii... E drept, multi aude, putini intelege
Shreder Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Bravo, Killahead. Felicitari. Sa stii ca mi-a placut mult cum ai interpretat. Sunetul se apropie f mult de Satriani. Temele suna superb. Cele mai multe felicitari pentru faptul ca ai ales sa nu faci soloul nota cu nota si sa-l improvizezi. Nota 10 de la mine
Killahead Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Cele mai multe felicitari pentru faptul ca ai ales sa nu faci soloul nota cu nota si sa-l improvizezi. Nota 10 de la mine Ce mai pot sa spun? Este cel mai frumos compliment pe care puteai sa mi-l faci. Iti multumesc din tot sufletul Cristi!!!
Killahead Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Am uitat sa spun ceva: nici nu as putea sa cant solo-ul original pentru ca nu il stiu.
flavius Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 nu am vazut prea bine. gt6 aveai pe acolo pe la picioare?
Killahead Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 nu am vazut prea bine. gt6 aveai pe acolo pe la picioare? Da Flavius, ai vazut bine. E un GT 6
Recommended Posts