Guest MastaBlasta Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ce imi puteti spune despre chitara asta? un coleg de-al meu vrea sa si-o ia...stiu doar ca este un reghin...ce fel de doze are?cam ce model este?cam cat de nasoala este ?si da,este la mana a doua si costa 700 de mii...deci pt banii pe care ii da,e clar ca nu isi ia mare bijuterie... dar aspectul ei ciudat m-a mirat foarte tare...in special dozele...nici macar nu stiu dc sunt single sau humbucker...
Symbolic Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 e buna sa-i dai foc sau sa-ti bati dusmanii cu ea.
Guest Johnny I Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 dozele sunt single si sunt varza... la banii astia as lua si io o chitara si as mai baga vreo 300 de euro in ea sa o fac sa rupa
Guest MastaBlasta Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 treaba lui ce face cu ea...e alegerea lui...dar atat vrea sa dea din mai multe motive... tot ce sper este sa nu ma considere un dusman!poate sa provoace niste rani serioase cu chestia aia...si dc ii mai si da foc inainte...
comanel Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 hihi... am avut si eu o chitara dinasta.. si inca o mai am... imi place ce zice seb cu da-i foc... dar nu te lua dupa el.. hendrix a dat foc la Hora?? nu.. ci Hendrix a dat foc la Fender.. da toata lumea stie ca singura chitara care merita sa ia foc este un Fender Stratocaster.. fie el lefthand sau normal.. cat despre doze.. o bucata de plastic, o foita de metal, niste sarma care se vrea a fi bobinaj si doua bucati de magnet luate de la laboratorul de fizica... in rest.. grifu naspa( chiar nu are cum sa fie bun).. cheitele sunt bune.. PS. tipu iti da el bani sa o iei, sau tre sa platesti tu? haha
Guest MastaBlasta Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 hihi... am avut si eu o chitara dinasta.. si inca o mai am... imi place ce zice seb cu da-i foc... dar nu te lua dupa el.. hendrix a dat foc la Hora?? nu.. ci Hendrix a dat foc la Fender.. da toata lumea stie ca singura chitara care merita sa ia foc este un Fender Stratocaster.. fie el lefthand sau normal.. cat despre doze.. o bucata de plastic, o foita de metal, niste sarma care se vrea a fi bobinaj si doua bucati de magnet luate de la laboratorul de fizica... in rest.. grifu naspa( chiar nu are cum sa fie bun).. cheitele sunt bune.. PS. tipu iti da el bani sa o iei, sau tre sa platesti tu? haha nu o iau eu...ci un coleg...eu am un squier affinity strat ...si nu ii dau foc ...mie imi convine sa o ia pt ca asa o probez si eu pe gratis,dar alegerea e a lui...ca tot veni vba,cred la cum arata,este mai degraba de unica folosinta... si la pretul ala,cred ca am vazut un pachet de seringi de unica folosinta mai scumpe... eu vreau totusi sa il ajut prezentandu-i chitara asa cum este...adica drept un lemn de foc...
Recommended Posts