Csongor Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 De vanzare chitara electrica Ibanez GRX 70, doua doze humbucker, una simpla, control ton, control volum, comutator cu cinci pozitii pentru selectarea dozelor, stare impecabila, fabricata in Indonezia in 2003, cu husa (gig bag) si curea originala Ibanez. La cerere trimit si poze. Pret: 250 Euro - numai bun de pus sub pom! Daca nu ne-am intalni pana atunci, Sarbatori Fericite pentru toti!!!
Guest Lestat Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 De vanzare chitara electrica Ibanez GRX 70, doua doze humbucker, una simpla, control ton, control volum, comutator cu cinci pozitii pentru selectarea dozelor, stare impecabila, fabricata in Indonezia in 2003, cu husa (gig bag) si curea originala Ibanez. La cerere trimit si poze. Pret: 250 Euro - numai bun de pus sub pom! Daca nu ne-am intalni pana atunci, Sarbatori Fericite pentru toti!!! M-ar interesa si pe mine chitara. Daca se poate un clip si de asemenea niste poze in plus.
Csongor Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 M-ar interesa si pe mine chitara. Daca se poate un clip si de asemenea niste poze in plus. Nu prea inteleg la ce te referi cand spui "clip". Poate ca de aia ca sunt de la tara (dar imi place asa). Maine o sa pun niste poze. Csongor
Csongor Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Iaca pozele. Scuze pentru calitate, sunt facute cu un telefon mobil.
Guest Lestat Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 (edited) Iaca pozele. Scuze pentru calitate, sunt facute cu un telefon mobil. Pai ma refeream la clip adica clip sonor...daca se poate..si daca s-ar putea sa mai lasi din pret ca am vazut de vanzare inin strainatate pachetul cu vreo 220 de euro cu amplif de 10W. . In rest arata bine. Chiar, de ce o vinzi? Edited December 10, 2005 by Lestat
Csongor Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Pai ma refeream la clip adica clip sonor...daca se poate..si daca s-ar putea sa mai lasi din pret ca am vazut de vanzare inin strainatate pachetul cu vreo 220 de euro cu amplif de 10W. . In rest arata bine. Chiar, de ce o vinzi? Daca tu vrei, fac un clip sonor. Trebuie doar sa vad cum inregistrez pe calculator, ca Line Out am pe combo. Despre pret spun doar atat: cand vad banii imi pierd mintile. Vand chitara pentru ca tocmai mi-am cumparat un Fender SUA si nu a fost ieftin. Inca mai sunt dator la un prieten.
Csongor Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Nimeni? Chiar nimeni nu vrea chitara mea?
Bobi Green Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Nimeni? Chiar nimeni nu vrea chitara mea? m-ar interesa kitara dar mi se pare km scumpa... uita-te la preturile astea asha sa-ti faci o idee.. poate mai lasi la pretz... http://www.zzounds.com/cat--Ibanez-Electri...s--3144/page--1 dar kiar m-ar interesa, insa fara suparare 220euro... e mult... parerea mea
Csongor Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 m-ar interesa kitara dar mi se pare km scumpa... uita-te la preturile astea asha sa-ti faci o idee.. poate mai lasi la pretz... http://www.zzounds.com/cat--Ibanez-Electri...s--3144/page--1 dar kiar m-ar interesa, insa fara suparare 220euro... e mult... parerea mea Daca crezi ca e mult ceea ce cer eu pe chitara, fa-mi o oferta serioasa, irevocabila si discutam. Eu sunt din Oradea.
Csongor Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 made in indonesia cumva?...sau korea? S-a dus chitara.
Recommended Posts