www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bucium Live


Stormking
 Share

Recommended Posts

Salutari Alinian si Bucium .. frumos concertul de aseara .. ma bucur ca am reusit sa ma misc pana acolo .. succes la concertele viitoare. Postez niste fotografii de aseara .. sunt cele mai miscate poze ale mele. Sper sa ajungeti in posesia lor.

 

Am sapat un pic pe net si am gasit trupa Alinian .. au muzica la download si va recomand si voua sa ascultati. Mi-a placut site-ul .. este frumos facut si foarte ingrijit .. felicitari! Felicitari si pentru concertul de aseara.

 

Daca ii cunoaste cineva pe baieti poate reuseste sa-i anunte de unde sa-si ia pozele ... impreuna cu invitatia mea pe forumul RGC.

 

http://www.alinian.ro

 

post-241-1147021993_thumb.jpg

post-241-1147022023_thumb.jpgpost-241-1147022039_thumb.jpgpost-241-1147022057_thumb.jpgpost-241-1147022071_thumb.jpg

ALINIAN___CONCERT_06Mai2006_Big_Mamou.zip

 

Bucium ... piese foarte antrenante .. doua violoniste tinere si foarte iuti ... o placere sa le asculti muzica cu multe influente folclorice. Pasaje gandite .. iar trupa suna foarte legat chiar daca, (asa am inteles de la vechiul meu prieten Dan, bass-istul lor - baragan pe forumul RGC), ca repeta de putin timp in noua formula. Sper sa aud de o lansare de disc oficiala si mult succes la apropiatul concert de la Arenele Romane. Iarasi ... site-ul lor este foarte frumos si se poate asculta o piesa intr-un mod sa zicem... interesant.

 

http://www.bucium.com.ro

 

post-241-1147022150_thumb.jpgpost-241-1147022167_thumb.jpg

post-241-1147022191_thumb.jpgpost-241-1147022209_thumb.jpgpost-241-1147022228_thumb.jpg

BUCIUM___CONCERT_06Mai2006_Big_Mamou.zip

 

P.S. As vrea sa adug ceva .. am o camera foto care inregistreaza si video .. nu-i grozava dar are totusi un microfon acolo care capteaza sunetul din sala, chiar daca se aude cu medii si nu-i performant totusi ala este sunetul real din sala, mai ales acum ca am stat pe mijloc in timp ce am filmat si destul de departe de scena.. chiar nu se poate face un sunet acolo decent .. ok, intzeleg .. trupa ca trupa .. dar publicul totusi plateste o intrare de obicei .. hmm ... pana cand? Am vazut multe scule adevarate pe scena, ale instrumentistilor .. ma rog . probabil nu-i locul aici de spus asta... este totusi vorba de imaginea clubului Big Mamou ... un loc in care vine multa lume cu drag .. iar eu ma numar printre ei. Priviti numai vioristele ce efort depun si ce munca se afla in spatele muzicii pe care o interpreteaza. Viorile au fost preluate ... hmmm.

 

Din pacate am filmat doar bucatzele din cantecele lor .. la un moment dat au fost luati prin surprindere de publicul dornic sa cante .. a fost un moment placut.

 

BUCIUM_A___CONCERT_06Mai2006_Big_Mamou.WMV

BUCIUM_B___CONCERT_06Mai2006_Big_Mamou.WMV

BUCIUM_C___CONCERT_06Mai2006_Big_Mamou.WMV

 

As vrea sa mai spun ceva .. au fost cazuri in care fotografii de la concerte postate aici, si nu ma refer doar la pozele facute de mine, nu doar eu am postat aici, au fost folosite in scopul promovarii unui concert sau a unei pagini personale pe net ... eu unul multumesc lui cyfer, george(abdul_jazzix) sau emilem (Teachers, Blue Experience) pentru folosirea pozelor pentru afise care anunta concerte .. sau cearny pentru ceva filmat .. pentru asta merg la concerte, in sperantza ca trupele respective doresc sa-si faca un minim de portofoliu pentru o pagina web sau mai stiu eu ... totusi si eu postez aceste poze aici pe rgc si poate ca ar fi bine ca inafara de numele celui care a facut poza, fiindca fotografiile se afla si ele sub incidentza dreptului de autor, sa scrie acolo si un rgc.ro .. asa mi se pare corect .. si asa a facut si cyfer cu inregistrarile video folosite pe pagina lui. Este doar o rugaminte, nu impun reguli ca nu am de ce. Ma gandesc ca nu este prea greu de respectat acest lucru .. creatia cuiva.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.