www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cipri L

Active Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Transilvania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cipri L's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. Salut. Caut hard rock/metal/alternative. Sunt deschis si la alte genuri. Scule am.
  2. Mircea Gabriel Eftemie - Mnemic http://www.ibanez.co.jp/artist/u_artist.php?CATEGORY_ID=1
  3. Salut. Dupa cum spune si titlul. Caut trupa sau oameni pentru a forma o trupa in Sibiu. Exclus genuri care au sufixul ''-core''. Detalii, demo-uri, etc. pe privat.
  4. http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-rgix28feqm-bgw-iron-label-chitara-electrica-8-corzi-rgix28feqm-bgw.html
  5. Va rog, schimbati-mi numele in ''Cipri'' Sau daca nu e valabil, ''Cipri L". Mersi.
  6. Man, am zis nu foarte scump. Trebuia sa specific, ceva pana in 700 de leusteni.
  7. Salut. Mi-ar placea un procesor pentru efecte, nu foarte scump daca se poate.(flanger, chorus, delay, toate alea...), minus amp modeling, si-asa folosesc overdrive-ul de la amplificator. Si-asa prin toate procesoarele prin care am trecut, distorsurile suna nu digital, ci FOARTE digital. Am avut 3 sau 4 pedale Digitech,una de delay, alta pentru un fel de wah, alta dracu' mai stie pentru ce. Mi-au placut, insa din ceva motive financiare a trebuit sa le dau. Si sincer, parca nu as da din nou vreo 300 de lei pentru o pedala cu un singur efect. Deci pe scurt, un procesor multi-efect, nu foarte scump si daca exista fara amp modeling.
  8. Joke, am avut si eu tendinita, la incheietura mainii stangi. Nu stiu exact daca de la chitara, dar cel mai dureros era atunci cand incercam sa ma sprijin cu mana stanga de perete, masa, etc. Nu tine un an, stai linistit. Nu stiu exact cum si ce te doare, dar iata ce am facut eu: Mi-am uns incheietura cu ceva Voltaren, scos trusa medicala din masina(si-asa nu o foloseste nimeni la nimic), am luat o fasa si am infasurat destul de strans mana, ca sa mi-o tina cat de cat imobila. Dupa vreo 4 zile nu mai aveam nicio treaba. Schimbat bandajul si uns cu ''său'' in fiecare zi. Sper sa te ajute.
  9. Eu cred ca e din cauza backtrack-ului de la GG Amps.
  10. Salut. Momentan am un Randall RX30D, il am de vreo 6-7 ani. Si-a facut bine treaba, inca merge struna. M-ar interesa un amplificator cu un overdrive asa... mai crunchy si sa fie capabil de un low-end decent, sa sune BIG.(big, asa pentru un solid state intr-o incapere nu foarte mare). Sa fie ok pentru rock, alternative si metal. Scuze, dar chiar nu pot sa descriu altcumva. Clean-ul.... sa fie acolo, nu tre' sa fie nu stiu ce, doar sa nu sune a sarma . Am cantat intr-o vreme pe un Ibanez TBX150R, care imi placea la nebunie cum suna, dar din pacate nu se mai fabrica. Dupa TBX, Randall-ul meu mi se parea ca suna a radiocasetofon. Doresc solid-state pentru ca pe lampi la banii astia nu rezolv mare branza. Ce am vazut: http://www.laney.co.uk/products/product_details/98 Insa nu stiu cum suna... Aveti careva? Ce altceva puteti recomanda?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.