www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

the n0x

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Other Information

  • Band
    7 Tears Ago
  • Gear
    2007 Gibson Les Paul Studio Deluxe
    1990's Levin Stratocaster
    2000's USA Fender Stratocaster
    2020 Harley Benton R-457 MN WH
    2022 Squier Affinity PJ Bass
    1990's Fender Frontman 212R

Recent Profile Visitors

7051 profile views

the n0x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputation

  1. Chitara a fost achizitionata in Ianuarie 2020 de pe thomann, A fost intre timp updated cu locking tuners si doze EMG707TW splitabile. Layout-ul de controls a fost schimbat acum fiecare potentiometru actionand ca un volum per doza (fiecare pot fiind push/pull pentru splitarea dozelor.) Un compartiment special de baterie a fost adaugat backplate-ului. Costul initial al chitarei + upgrade-uri a fost undeva la 1500 lei. Ma intereseaza mai mult sa o schimb decat sa o dau spre vanzare direct, si sunt in special interesat de o chitara baritone cu scale length de 28 sau 29 inch. (Am multe piese cu trupa in Drop G# si am nevoie sa fie stabila in acordajul acela) Pot oferii si diferenta unde este cazul. Pentru mai multe detalii, poze, saplme-uri de sunet PM. Chitara poate fi probata la Kaol Studio in Craiova. Doua clipuri cu chitara in sine. (unul este un playthrough iar al doilea este un official clip al trupei ( in amandoua piesele au fost folosite chitara)
  2. Din cate m-am documentat ar fi posibil insa cei de la EMG au sters toate diagramele lor bazate pe soldering ca sa poata sa isi vanda produsele quick connect mai usor. Plus ca noile doze TW au 7 fire de conectat and what goes where e un mister total pana acum.
  3. Salutari tuturor. Am achizitionat recent un set de doze EMG707TW Active coil split pentru un upgrade la a mea bestie. Insa ceea ce nu gasesc nicaieri este o diagrama de wiring pentru 1 master volume, 1 master tone, 3 way blade switch cu coil split pe ambele doze pe pot-ul de volum. Am gasit cateva pdf-uri oficiale insa toate sunt ori pentru 2 vol 1 ton sau pentru pot-uri quick connect (de care nu dispun). Ma poate ajuta cineva? Mersi!
  4. Salutare, Dupa cum spune titlul lucrez la un proiect stratocaster baritone. Caut un neck baritone care s-ar potrivii la un strat. caut 27" sau chiar 28" scale. Ar fi de preferat sa includa si tuners dar nu este obligatoriu. Multumesc!
  5. She is the perfect girl. HBR-457 Bk Progressive series. Corzi Dunlop Heavy Core, si colour mods. Pentru cei curiosi cum suna aveti mai jos un demo: Voi posta curand si poze + demo cu a mea HBO-850SB! Stay tuned and long live Harley Benton!
  6. Salutare si felicitari pentru initiativa de a face un fan-club pentru pasionatii de HB! Mi-am achizitionat acum aproape 2 luni, doua frumoase care au reusit sa intregeasca familia. :-D Vorbesc desigur despre HB R-457 Bk Progressive Series si HBO-850SB. fiecare a venit cu mici imperfectiuni, bube, defecte, "scapari ale QC-ului" dar all in all cand pui mana pe ele si incepi sa canti chiar nu mai conteaza nimic. De mult timp vroiam sa-mi ud talpile intr-un 7 String, sa vad care-i shpilu', iar acum ma bucur ca am luat decizia asta. Granted, corzile cu care a venit erau putin cam "cantate", dar dupa un set nou de Dunlop HeavyCore 10-60 suna as brootal as it can be. Electroacustica m-a uimit prin sunetul ei "la rece'. un sound plin, curat, cristal. Amplificata suna putin hollow, dar probabil un upgrade la doza piezo ar rezolva problema asta. O sa incerc sa-mi fac timp cat mai curand sa organizez un photoshoot cu ele (nude of course). Pana atunci va las cu un demo tras cu R-457 on the day I got her: Enjoy!
  7. Teoretic ea nu vrea sa se alimenteze la bat nici scoasa din pedalier. Voi verifica atent sa nu fie un scurt in circuit. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  8. Ea este prima ca pozitie in pedalier. Voi incerca sa o alimentez si separat. Momentan nu vrea sa se alimenteze la baterie...trebuie sa verific din nou cablurile.
  9. Hughes&Kettner Warp Factor la schimb pentru GE-7?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.