www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

peshte79

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Recent Profile Visitors

3507 profile views

peshte79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. salut. mi-am cumparat un axe fx2 si pt ca nu a avut pedalboard mi-am cumparat un controller midi RANDALL RF8. mi-am dat seama ca sunt idiot total cand e vorba de configurare.daca stie cineva cum sa ma ajute sa fac setarile in axe fx 2 si la RANDALL RF8 te rog da un semn aici,multumesc mult de tot in avans. stau si ma uit ca prostul la ambele scule,merg la cantari si schimb efectele cu mana de la butonul principal..groaznic!!
  2. Chitara este in conditie excelenta totul este original pe ea. jos la baza case-ul nu se inchide perfect,am poze dar tot arata superb si protejeaza 100% chitara. o trimit in romania gratuit daca cineva o cumpara. fara schimburi sau oferte,pretul este mai mult decat decent!
  3. Vandut in olanda pt pret intreg+transport achitat de cumparator. nu mai vreau ever procesoare,anunt se poate inchide, multumesc
  4. Pret: 7800 Localitate: iasi Contact: peshte_79@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi de vanzare: fractal axe fx2mk2 in conditie excelenta. vine cu ambalaj original si cablu midi+cablu de alimentare. vreau 1500 GBP usor negociabil. nu fac schimburi,nu sunt interesat de absolut nimic,sorry. axe-ul este la mine in UK dar il trimit daca ne intelegem la pret si il impachetez mai bine decat in fabrica,promit. nu-mi pierd timpul sa raspund la oferte in bataie de joc. Multumesc, rock on! \m/
  5. Pret: 520 Localitate: iasi Contact: peshte_79@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi cumpar supa trem st1. ofer 100 lire sterline+ transport catre UK. Mai astept un raspuns,e posibil sa o cumpar chiar de aici daca imi raspunde omul. fingers crossed.
  6. Thanls. momentan ax8+pedal a fost rezervat pt pretul cerut,depozit a fost platit,daca nu se prezinta sa achite restul de suma,il pun din nou la vanzare. Multumesc.
  7. Vand fractal ax8 cumparat in Septembrie 2016 sau octombrie 2016 de pe G66. M-a ajuns convertit in euro din lire 1490 lire,am chitanta. vreau exact 1200 lire si dau bonus fremen presets pe care am mai platit separat 50 USD,suna de cazi jos. Pedala este extrem de versatila daca virgula canti cover-uri,nu mai dansezi pe pedale,iti faci tema de-acasa cu preseturile si numai apesi cate un buton,vezi youtube aici. Am facut pretul accesibil pt cine ar vrea sa cumpere avand in vedere cat de rare sunt la second hand. Il trimit si in romania mi,dati un mesaj aici sau pe email. Nu negociez nimic la pret,asa ca orice gand e timp pierdut,i promise that. Cand am vrut sa-mi iau as fi dat bucuros si 1300 in loc de 1500... anyway,L-am tinut in case,are putine urme de folosinta,am mare grija de scule. vine cu vreo 2 ani si vreo 7 luni de garantie,are cutie originala,manual,tot ce a venit cu el. pretul l-am pus la cursul BNR de azi. daca stii despre ce vorbesc aici,probabil vei realiza ca pretul e beton! \m/ rock on! am uitat sa zic ca am si pedala de expresie fractal in conditie excelenta pe care o pot include (se plateste separat) si am si un amp friedman asm12 full range flat response cumparat si ala tot in noiembrie 2016 vine cu ambalaj original. vreau 650 lire pe ala,am platit 800. am folosit in total sculele astea vreo 8 cantari...dati-mi un msg si va dau sa vedeti pozele intr-un link,banuiesc ca nu am voie sa postez aici link-uri de pe alte site-uri unde am pozele,asa ca nu o sa o fac! thanks guys!
  8. Mesa/Boogie SPAX7 Special Requirement Preamplifier Mesa/Boogie 5U4G Rectifier Tube Matched Pairs ( 2 tubes ) Genalex Gold Lion KT88 tubes astea le-am pus.nici macar n-am apucat sa le cant o ora... da-mi un facebook ceva si iti dau si poze...nu prea stiu sa umblu aici... si e pe 220v,nu pe 110 plm,l-am luat pt clean (eu cantatnd intr-un band Tribute Eagles)...in ce fel m-am combinat:)))) el e de super high gain,oricum,am fost cu el la cantare,l-am folosit numai pe clean si cu un strat in 1973 a sunat impecabil. o sa incerc sa pun poze aici...
  9. Conditie foarte decenta,lampile nu au fost cantate absolut deloc pt ca in timp ce asteptam sa le primesc mi-am luat fractal ax8 deci head/ul a devenit inutil. Cand am cumparat lampile nu m/am uitat la bani,am luat ceva super decent. Head-ul este in Iasi,se poate proba. M-a costat aproape £1400 cu tot cu transport+lampi.(second hand l-am luat). Vreau £1100. Vine cu footswitch original. E amp de high gain. Daca sunteti interesati,mesaj aici. Nu sunt interesat sa fac schimb cu nimic.., Moca!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.