www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

simionescu

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    PRS

Recent Profile Visitors

8737 profile views

simionescu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Nu are probleme tehnic, a fost intretinut bine, nu am bagat bass pe el.
  2. Pedala boutique, fuzz pe germaniu excelent, in conditie foarte buna, am cantat-o doar acasa. Cel mai mic pret pe ebay sh este momentan 313 dolari pentru ca pedala e out of production. Mie mi se pare un pret mare, in ciuda tonului exceptional pe care il da pedala. Poate sunt eu partinitor pentru ca, dupa mai multe pedale, m-am lamurit ca nu prea-s fan de fuzz in general. In fine - o dau cu 800 RON - sperand sa isi gaseasca muzicianul pe care il merita. Accept schimburi doar cu unele pedale Mad Professor sau BJFE (fie si fire red fuzz, poate ma cucereste ).
  3. Pedala boutique, in conditie foarte buna, am cantat-o doar acasa. Boost-ul trimite amp-ul intr-un od foarte frumos. Puteti sculpta tonul in ce vreti voi, pt ritm sau solo. Acum vad cel mai mic pret de pe ebay sh la 200 de dolari, in rest sunt preturi astronomice dupa mine. MK2 este 1469RON pe Thomann. Pe a mea o dau cu 900 RON. Accept schimburi doar cu unele pedale Mad Professor sau BJFE.
  4. Pedala boutique, in conditie foarte buna, am cantat-o doar acasa. Stie sa faca o gramada de phaser-uri. Acum este la Thomann 1769 RON, o dau cu 1000 RON. Eu cant din ce in ce mai rar, merita sa puna mana un chitarist creativ pe ea. Accept schimburi doar cu unele pedale Mad Professor sau BJFE.
  5. scoasa din productie, ideala pentru tonurile swedish death metal. am cantat acasa.
  6. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724594661 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi O pedala foarte buna, clara, transparenta, dar nu mai are loc in pedalierul meu. Facuta la standardele de top cu care ne au obisnuit cei de la ZVEX. Demo: La Thomann e 480 RON https://www.thomann.de/ro/zvex_channel_2.htm?ref=search_rslt_zvex+2+channel_340813_0 O dau la jumatate de pret.
  7. Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40724594661 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi A stat pe acasa, nu prea cant pe compresoare. Un compresor optic transparent, de calitate boutique, handmade in canada, suna asa: La PGS, noul model redenumit Horizon e 175$ (fara taxe import): http://proguitarshop.com/solidgold-fx-horizon.html Cer pe a mea 450 RON.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.