www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vlad_cozma

Active Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Night Shift

vlad_cozma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Este in derulare un curs de Audio&Music Engineering pe coursera.org de la Rochester University. https://www.coursera.org/course/audiomusicengpart1
  2. da-mi un mesaj, ca vad ca nu mai poti primi mesaje.
  3. Arata ca un Line6 Floor Pod Plus. http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/Floor_POD_Plus_Top_Down_Hi-Rez_Clipped-2b236c04cba20464b425f8fe5d4ade41.jpg
  4. Vand tocmai Line6 Floor Pod Plus. Stare impecabila. Pretul de 600RON.
  5. O exprimare constructiva ar fi fost de genul "nu vei gasi o super voce fiindca o super voce se lucreaza foarte mult timp, iar cei care deja lucreaza de atata timp au deja proiecte serioase si nu sunt dispusi la start-up-uri", sau "incearca mai intai sa faci o formatie sa vezi cum se lucreaza in echipa si ce valoare au ideile tale", sau "mergi la scoala populara de arta si vezi ce canta oamenii pe acolo", etc. Nu mai fiti pedanti si incercati sa sprijiniti discutiile, ca texte de bascalie din categoria "Vacanta Mare" nu cred ca au vreo valoare in acest perimetru. Si nici nu sunt amuzante.
  6. Fain facut. Tot respectul. Finalul mi se pare un pic cam neinspirat. Parca e nedecisa fraza de incheiere.
  7. @beck & @eye: Mancati r...t, cum ar zice Cocosila. Lasati oamenii sa discute, nu va mai bagati in seama inutil.
  8. Merge. Sa ma PM ca vad ca nu pot sa-ti trimit PM. Sau vlad_cozma@yahoo.com.
  9. Dupa cum il promoveaza cei de la City FM pe Roger Waters in perioada asta, as spune ca se apropie The Wall si de Romania.
  10. 'La mea, da' prost mai merge piata. Cineva, un schimb, fara obligatii, mai incercam si noi alte scule. Uite, propun un schimb de 2 saptamani cu un Cry Baby, Fuzz Face, etc. Dupa care schimbam inapoi.
  11. Ai un up de la mine ca m-ai amuzat ... Se zice vand sub pretul pietei si cumpar PESTE pretul pietei, ca sa avem un fel de logica.
  12. Am un AC4TV de la Vox, dar nu scoate un clean curat decat la volum foarte mic. Dat putin mai tare, imediat distorsioneaza (intr-un mod placut, desigur ). Tu cum de obtii sunet curat?
  13. vlad_cozma

    Cinema Club

    Des hommes et des dieux: http://www.imdb.com/title/tt1588337/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.