www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

paharuxxl

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1908 profile views

paharuxxl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, Vand urmatoarele: WAY HUGE GREEN RHINO MKII Este un overdrive de tip Tube Screamer dar cu mai mult Gain si control pe zona de basi si medii. Drive-ul variaza de la un overdrive lejer pana aproape de un fuzz. Mi se pare ca I se potriveste descrierea “tube screamer on steroids”. Are reglaj de bas si poate reda basii care in mod normal sunt taiati de un Tube Screamer. Are inca un reglaj suplimentar de “Curve” care il lipsa unei explicatii mai bune as spune ca modifica curba mediilor dupa bunul plac. Este un reglaj foarte util. Se livreaza in cutia originala. Aspect: 8.5/10 (mici zgarieuri). Funtional: 10/10. Pret fix: 300 RON JOYO JF-14 American Sound Un soi de “amp in a box” cu voce Fender. Are reglaj de basi, medii si inalte plus un reglaj de Voice care variaza intre un Blackface si un Tweed. Circuitul este o copie mult mai accesibila a pedalei Tech21 Blonde. Aspect: 10/10 (ca noua, probata de 2-3 ori). Funtional: 10/10. Pret fix: 120 RON DOD Looking Glass O colaborare intre SHOE Pedals si DOD. Un overdrive transparent si foarte musical. Reglaje de inalte (dupa overdrive ca sa taie inaltele suparatoare) si basi (inainte de overdive; similar cu pedalele gen Timmy) plus un reglaj suplimentar “Input Filter” care regleaza tonul semnalului de intrare. Practic, datorita reglajelor, cred ca poate fi folosita in cam orice combinatie de aplificator si chitara (single coil sau humbucker). Doua nivele de gain. Cumparata in Noiembrie 2017 de la guitarshop. Aspect: 9.5/10 (tinuta numai in casa). Funtional: 10/10. Pret fix: 450 RON Preturile sunt fixe. Daca le luati pe toate, pedala Joyo este cadou (total 750 RON). Nu fac schimburi. Prefer sa predau personal in Bucuresti.
  2. Pana la urma am mai fost o data cu chitara la Dl. Dobrescu. La o privire mai atenta este greu de spus daca chiar are o problema intrucat nici bridg-ul nu are o forma tocmai dreptunghiulara si plata. Cel mai probabil, este OK asa cum este. Oricum sfatul a fost sa o las asa. 10x RGC!
  3. Suna bine ideea cu rigla dar nu sunt convins ca imi reuseste asa ca, daca stiti pe cineva cu sculele necesare (preferabil matrita de ghidaj si freza) care a mai facut asta, as aprecia niste date de contact. Ar fi mai ieftin sa platesc lucrarea decat sa cumpar un Dremel si sa improvizez ceva de ghidaj pe 2 axe.
  4. Merci de sfat. Intradevar, omul este super si la el am facut setup-ul chitarei cand am cumparat-o. Partea asta ne-a scapat la amandoi....
  5. Salut, Are cineva idee cum as putea modifica bridge slot-ul unei chitari acustice fara echipament dedicat? Mai exact, tot ce doresc sa fac este sa trasez un sant plat in lacasul de saddle al bridge-ului original de pe o chitara Epiphone . Din cate am reusit sa masor, santul din bridge nu este delor plat, existand spre extremitati diferente de aproape 1mm. Evident, daca stiti pe cineva care ma poate ajuta contra-cost, ar fi si mai bine. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.