www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NimVind

Active Members
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

NimVind last won the day on February 27

NimVind had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆
    ¬Ernie Ball Music Man Luke III, Bali Blue Burst
    ¬Fender Telecaster MIJ, Richie Kotzen signature
    ¬Heritage H-535 25th Anniversary Limited Edition
    ¬Charvel 375 Deluxe, 1989, MIJ, Desert Crackle
    ¬Washburn Mercury MG-401, HSS

    𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒄𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆
    ¬Eko Ranger XII (12 Strings, anii '60)
    ¬Fender CD140 SCE Mahogany.
    ¬Alhambra Z Nature

    𝑨𝒎𝒑𝒔
    ¬Quad Cortex / Digital stuff only

Recent Profile Visitors

10402 profile views

NimVind's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

101

Reputation

  1. Disponibilă și la vânzare, pentru prețul pe care i l-am plătit lui Marius, adică 8.500 lei. Orice încercare de negociere va fi catalogată instant drept insultă, asta ca să fim înțeleși. Franc, mi-a fost rușine să negociez asemenea preț. Stimabilul @Blackthorn îmi este martor. Deschis, în continuare, la propuneri de schimb.
  2. Să ne înțelegem cu o chestie. Nu merge să facem schimb dacă voi vă evaluați chitarele la MSRP și pe a mea la prețul din anunțul lui Marius. Undeva e o frântură de logică. Cu cât am luat-o e strict problema mea. Să evaluezi o chitară de aproape 4k € preț de magazin la paritate cu una de 1.500 și să pari surprins că întreb de diferență e într-un fel. Repet, am crescut în Rahova. Bișnița s-o faceți cu alții. Mulțumesc colegilor de forum care au înțeles aspectul și mi-au făcut oferte faine, la chitare la fel de faine. Mai aștept, poate apare ceva de pe bucket list.
  3. Nu vă rezumați la lista mea. Hit me with everything you have, rocks included. 🤕🪨🥊 Cine știe cum mi se pare interesant și facem un schimb corect.
  4. Scurt / 2, caut Quad Cortex. La Zeedo, Thomann șamd durează cam două săptămâni să ajungă, acesta fiind și motivul pentru care îmi încerc norocul aici. Poate e cineva din București și facem un deal rapid, win-win. Eu mă bucur mai repede de el, plătesc o idee mai puțin iar voi scăpați de agregate care nu vă mai folosesc. Anunțul nu va ține foarte mult, având în vedere că echipamentul revine pe stocul retailerilor în curând. Mulțumesc!
  5. Salutare! Vreau să-i fac o surpriză unui kinder drăguț, în speranța că va prinde drag de instrument, așa că sunt în căutarea unei chitare clasice (preferabil 3/4, dar nu e musai), în jur de 500 lei. Practic orice nu are acțiunea de 4 metri și poate încuraja un puști să învețe, e binevenit (mă uit la dracovenii de 800-1000 lei preț de magazin, gen Ortega Family - Gaucho, Yamaha C series, d-astea cât de cât decente, nu Hore sau Stagg-uri să-și panseze degețelele zilnic). Condiții: - să fie în București, că pentru așa sume n-are sens să ne complicăm; - fiind cadou, să nu fie sparta / cu defecte estetice exagerate; - dacă putem să o rezolvăm până de anul nou, ar fi excelent. Mă deplasez eu la voi sau ne vedem în centru.
  6. NimVind

    Mai e viu?

    Una din rarele ocazii când am zdrăngănit în fața altcuiva decât a pisicii și a viitoarei șotii. Bonus, I got to show off my ebmm care e practic chitara chitarelor. Trăiască Spark 40! VID-20231226-WA0001_1.mp4
  7. Anunțul este doar pentru schimb. Deoarece am luat-o la un preț excelent (vezi link) și NU fac bișniță cu colegi de forum, nici măcar cu cei care cu asta se ocupă, nu caut să o vând aici. Pentru "poate pică" e pusă pe Reverb. Ca referință de preț, varianta Non-Anniversary (a se citi mai ieftină), se vinde la Thomann cu 16.700-18.900 în funcție de culoare. Mi-am făcut pofta și am concluzionat că acest tip de body nu e pentru mine, așa că sunt interesat de schimb cu chitare de valoare apropiată (deschis la diferențe rezonabile, indiferent de direcție). Pe bucket list am așa (toate core): Silver Sky, JEM, JP - preferabil Majesty, PRS doar 24 frets, Charvel USA. Deschis și la procesoare Fractal (FM9 sau AxeFX III). Cu titlu de excepție, accept schimb și cu MacBook M2 Max. Insist de pe acum să nu-mi faceți oferte la chitare de 15-20k lei retail price prin care să-mi cereți 10k euro diferență. Exagerez, evident, dar sunt sătul. Am copilărit în Rahova, nu vă iese. Sunt păgubos (pt mine) de corect, aștept să fiu tratat în consecință. Vine cu hardcase Gretsch nou și frumos. Cheers și un '24 extraordinar! 🤝❄️🍀
  8. NimVind

    Mai e viu?

    1. Îmi place să zdrăngăn peste chestii pop, comerciale. Sue me! 2. Jucăria asta de Spark 40 e avion. ✈️ Chiar sună bine.
  9. Clarificări privind Helixu': ¬ ca să nu apară dorințe de negociere, lucru care îmi displace profund, prețul final și cât se poate de fix este 5000 lei. ¬ sunt al doilea proprietar. Primul norocos nu l-a cântat cine știe ce și nici nu l-a cărat la concerte / evenimente. Eu nici atât. ¬ nu am și nu am avut vreodată cutia produsului, husă, hardcase, documentație (acesta e și motivul pentru care nu trimit în țară). ¬ produsul vine doar cu cablul de alimentare și un USB Type A to B de calitate, pe care l-am achiziționat separat, cel stock fiind o mizerie. ¬ n-am mai răspuns la mesaje pe subiect pentru că l-am păstrat pentru cineva care, între timp, nu a mai putut să-l ia. Verificați inbox.
  10. Nu am ce să scriu altceva decât că arată excelent (l-am folosit cu mâna, cocoțat pe masă), are update la 3.6 și sună minunat. Doar predare personală în București, zona Piața Unirii / Constituției. Îl vând pentru că n-am stare, am limbrici și vreau Quad Cortex și/sau Fractal FM9. Din acest motiv, accept schimb cu oricare din cele două, caz în care discutăm diferența. Rog nu insistați cu alte propuneri de schimb (poate doar dacă sunt flagrant în favoarea mea, lucru rar și puțin probabil). Având în vedere că nu e tăvălit, merge flawless și nu are km dați înapoi (are puține ore de funcționare), prețul e 5300 lei, 2500 mai puțin decât la Thomann. Să fie bine!
  11. Yayamaha Digistompu', Și-ai să cânți ca Bettencourtu'.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.