www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

srbnmircea

Veteran
  • Posts

    257
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Space

srbnmircea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pai, tinand cont ca tot ce stiu sa fac cu amplificatorul e sa il inchid, deschid si sa umblu la egalizator... cam da. Nu cred ca exista lampi "mai bune", cred ca exista lampi mai bune decat ale mele care sunt de 9 euro pe thomann.
  2. Wait what? N-am inteles partea de electronica, de loc. Head-ul e fain, am un halfstack si dat la maxim am zguduit termopanele. Nu sunt multumit de distortion, ca de, nu e prea mult, si mi-am luat un MXR Fullbore Metal dar acuma se aude si mai granulat de parca sunetu a fost tarat prin smirghel si dat prin tocator.
  3. Multumesc, mai am si eu o intrebare mai de noob cretin. Nu lampile de la preamp dau tonul? Ca mi-as lua trei lampi mai decente ca sa-mi imbunatatesc tonul, niciodata nu am fost prea multumit de distorionul din el Exact asa se auzea, ca un scurt de jack, am sa ma uit mai atent si acolo, mc de sfat. Edit: Yep, flacara purpurie si si-a schimbat culoarea vreo 5 secunde, what do?
  4. In spatiul orasului Barlad . Am incercat ce ai zis tu, s-a auzit ok, infundatura se aude predominant cand pun distortion-ul amplificatorului, pe clean e mai suportabil si cand pun pedala sunetul are granulatii. Amp-ul mai are un simptom, se aude "poc" din cand in cand, ca si cand mi-ar muri un cablu dar ele sunt noi si merg perfect. Aici habarn-am ce poate fi, ori amp-ul vrea sa scape de mine ori l-au omorat astia de la curent cu penele lor criminale.
  5. L-as verifica cu cea mai mare placere dar e o mica problema, nu exista, chitara mea are doar un potentiometru de volum.
  6. Am descoperit recent o problema la amplificatorul meu dar nu stiu care este cauza. Am un Bugera V55HD si distortionul se aude infundat rau, am dat bass-ul si middle-ul la 0 si treble-ul la maxim si tot se aude ca si cum as canta cu amp-ul in canal. La clean sunetul este mai decent dar cand pun o pedala de distorti-on sunet-ul are niste granulatii destul de nasoale. Ma gandesc ca problema ar fi de la lampile de preamp ca l-am folosit cam 6 ore pe zi timp de un an dar fiind neexperimentat in domeniul asta nu stiu ce sa zic. Ma poate ajuta si pe mine cineva?
  7. Am cumparat o placa de sunet externa ESI UGM 98 si am o problema, nu merge. Se aprinde beculetul, il vede Qubase dar nu il vede la devices la computer, am windows 7. Pun chitara si nu se aude, toate setarile sunt facute dupa manualul lor de instructiuni dar habarn-am de ce nu merge. Stie cineva cum pot sa rezolv treaba asta?
  8. Aha, am inteles. Eu studiez singur, dilema acum pentru mine este ce sa studiez, ce fac eu este sa invat cantece, improvizatie, mai compun cand imi mai vine inspiratie. Gamele si cateva notiuni de teorie le-am invatat din videouri si carti care le-am mai gasit pe net. Nu stiu daca sa merg la un profesor de chitara, si daca ar fi sa merg habarn-am unde, in orasul meu nu prea sunt profesori de chitara. Oricum, mersi de ajutor.
  9. Tot ma uit la chitaristi cum ar fi Guthrie Govan, Paul Gilbert, Ron Thal (de care se zice ca aude odata piesa si ti-o canta imediat) si nu cred ca ei au avut soft-uri sau internet sa le arate, daca ei au putut de ce nu pot sa ma chinui si eu sa fac.
  10. Am si eu o intrebare. Este posibil sa inveti dupa ureche solo-uri cantate la un tempo rapid? De obicei invat un cantec dupa ureche, ma descurc pentru ca majoritatea sunt ori in mi la sau si minor, de exemplu piesa lui Zakk Wilde Dirt on the grave, mi-a venit usor sa o invat pe toata pentru ca am stiut foarte bine ca e in La m. Acum ma chinui cu Cliffs of Dover, doar primele 5 secunde am putut sa le invat dupa ureche, restul este mult prea rapid. As putea sa-l pun in Amazing Slow Downer dar cred ca as trisa. Se poate poate prin alta metoda decat programul ala?
  11. Acum am vazut si eu eroarea la link, pe site inca e dar..., oricum asta e http://www.eu.audio-technica.com/en/products/product.asp?catID=3&subID=23&prodID=1706
  12. Am incercat ce ai zis tu, tot devine infundat. http://www.filedropper.com/ik
  13. Am microfonul asta http://www.soundcreation.ro/microfoane-pentru-instrumente-muzicale-cid160_1588/audio-technica-mb2k-id1504.html. L-am conectat la pc printr-un cablu xlr jack mare si printr-un adaptor l-am pus la line in si se auzea foarte infundat, m-ai prindeam momente de claritate dar tineau 2 3 secunde
  14. Multam de sfat karpi, am gasit si unul la mana a doua aici pe forum.
  15. Da, am incercat si asta, se auzea foarte foarte infundat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.