www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

IchtyoMusician

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    UE

IchtyoMusician's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. "Tous le matins du monde" 1991 : It's late 17th century. The viola da gamba player Monsieur de Sainte Colombe comes home to find that his wife died while he was away. In his grief he builds a small house in his garden into wich he moves to dedicate his life to music and his two young daughters Madeleine and Toinette, avoiding the outside world. Rumor about him and his music is widespread, and even reaches to the court of Louis XIV, who wants him at his court in Lully's orchestra, but Monsieur de Sainte Colombe refuses. One day a young man, Marin Marais, comes to see him with a request, he wants to be taught how to play the viol. http://www.imdb.com/title/tt0103110/?ref_=fn_al_tt_1 Iata si doua scene care mi-au ramas in memorie, peste ani:
  2. "Rock Star" (2001) : Lead singer of a tribute band becomes lead singer of the real band he idolizes. Stars: Mark Wahlberg, Jennifer Aniston. Recomandat in special fostilor sau actualilor "wanna be"... http://www.imdb.com/title/tt0202470/?ref_=sr_1
  3. Derailroaded: A documentary on the life and music of manic-depressive, paranoid-schizophrenic cult music icon Wild Man Fischer: http://www.imdb.com/title/tt0441000/?ref_=fn_al_tt_1
  4. http://guitar.about.com/od/guitaristsatoz/tp/100-Greatest-Guitar-Solos.htm Pentru cine are răbdare sa le parcurgă în întregime... ia sa vedem, cine le știe pe toate? Eu nu
  5. The Commitments, un film despre formarea unei gasti irlandeze de ... soul music! O sa va binedispună, garantat : http://www.imdb.com/title/tt0101605/?ref_=sr_1 "The travails of Jimmy Rabbitte to form the "World's Hardest Working Band," The Commitments, and bring soul music to the people of Dublin, Ireland."
  6. Ma rog, chiar asa random nu mi se pare, atîta doar ca mai trebuie sa dezvolți putin ideile, sa insiști asupra lor și sa le legi unele de altele cu ceva mai mult fluiditate (inspirație ). Oricum, nu mi se pare rău deloc.
  7. UN exemplu fericit de lucrătură in grup, fără ca rezultatul general sa fie exagerat de complex, dar nici simplist, fără a scoate in evidenta nici un instrument, dar in care toți isi arata măiestria, chitara inclusiv. O balanta perfecta pentru gustul meu. Si totul într-un format de câteva minute!
  8. Am facut si eu un cover de pe Strunga, sau mai precis spus am vrut sa fac o copie la indigo, cat mai aproape de original. Eu dau si din gura, mai putin prin partile ei mai inalte. http://www.yzo.ro/search/mp3/1/Tribut.html sau http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/tribut-phoenix-strunga
  9. Eu de putin votez pentru a doua fiindca sunt ceva idei noi care imi plac mai mult, chestie de gust. Daca insa ai alatura si pasajele mai rapide de pe prima varianta (dupa min.2) atunci a doua ar fi clar mai buna. Bravo din nou!
  10. Felicitari! Frumos si ingrijit. Tine-o tot asa!
  11. Absolut de acord cu StratMan despre solo-ul de pe Secolul Vitezei (desi, ironia sortii, Aldea spunea ca a cantat foarte prost la chitara pe acest album). As adauga si soloul lui Covaci de pe Strunga care, desi tehnic extrem de simplu, demonstreaza a cata oara ca nu trebuie sa fii mare virtuoz daca ai ceva de transmis (in cazul lui chiar sa ramai in istorie ).
  12. Oare ce ar fi gandit Maria Tanase despre versiunea asta?
  13. Sfarsitul? Doar ce am inceput Asa se face un cover band: The Musical Box
  14. Carvin electrica, bas ieftin, 3 acustice deci 1611 la 560
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.