www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Coddy

Active Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Fender Deluxe Roadhouse Stratocaster

Recent Profile Visitors

10161 profile views

Coddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Salut, Cautam tobosar pentru formatie de cover-uri (blues/rock/pop-rock) din Brasov. Suntem deschisi la orice propunere si experienta nu este cea mai importanta, ci doar dorinta de a invata si a ne dezvolta impreuna pe parcurs. Sala de repetitie este echipata cu set de tobe, dar pentru evenimente tobele personale sunt necesare. Daca cineva crede ca s-ar potrivi, rog sa ma contacteze aici pe forum sau la telefon 0730557664. Mersi, Claudiu
  2. Salut, De ceva ma timp ma uit sa imi cumpar un Fender Standard Strat mexican si mai nou am vazut ca se fac cu fretboard de 'Pao Ferro', din ce am citit/vazut ar fi undeva la mijloc intre Maple si Rosewood. Initial eram pe axat pe Maple fretboard, si as vrea sa aflu si parerea voastra Ati incercat acest model cu fretboard-ul din Pao Ferro? Ce parere aveti si ce ati prefera daca ati avea de ales intre Maple si Pao Ferro. Link Pao Ferro: https://www.thomann.de/ro/fender_standard_strat_pf_lpb.htm Link Maple: https://www.thomann.de/ro/fender_standard_strat_mn_bsb.htm Pretul este aproape la fel. Astept parerile voastre. Ms!
  3. Ofer 1400. Te-ar interesa? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  4. S-a dat. Se poate inchide. Multumesc!
  5. Pret: 180 RON Localitate: Brasov Contact: 0730557664 / claudiu.l93@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator de chitara Fender Frontman 15R in stare foarte buna. Il vand deoarece vreau sa imi iau ceva mai mare. Features: Reverb, 3-Band EQ, Headphone Jack, Auxilliary Input for CD, Tape or Drum Machine, Closed Back. Controls: Volume Normal Channel, Gain, Drive Select Switch, Volume Drive Channel, Treble, Mid, Bass, Reverb. Pretul este negociabil.
  6. Up. Pret negociabil. Nu am ce face cu ea. Las la 650 ron.
  7. Pret: 900 RON Localitate: Brasov Contact: 0756241741 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand chitara acoustica Epiphone SQ 180 - Don Everly Signature , stare buna. Are cateva zgarieturi pe pickguard, si o crapatura pe spatele chitarii (vedeti in poze). M-am interesat ajunge maxim 200 ron reparatia, nu afecteaza cu nimic calitatea sunetului, se poate folosi si asa. Este din 1993 (verificati serial number) . http://www.guitardaterproject.org/epiphone.aspx Pretul pe net am vazut ca variaza intre 300-500 dolari. Eu cer 900 ron , avand in vedere ca are si crapatura si nu e 10 din 10. Pretul este negociabil. Accept schimburi cu diverse sau cu o chitara electro-acustica. Vine cu strap Fender. Ma puteti gasi la 0756241741 sau pm aici pe forum.
  8. Aha, ms mult de informatii. O sa ma gandesc ce sa fac cu ea.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.