www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

black2oo5

Veteran
  • Posts

    276
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Fender Standard Stratocaster (HS-3 Bridge, Fender Stock Middle, HS-4 neck)
    Ibanez Premium 870QMZ with Dimarzio Evolution (Bridge, Middle, Neck)
    Ibanez Prestige 7 string Dimarzio Titan (Bridge, Neck)
    BOSS GT-100
    Boss Katana 50

Recent Profile Visitors

5166 profile views

black2oo5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Vand procesor de chitara BOSS GT-100 folosit destul de putin. Pentru cine e interesat, se poate face proba. Incarcatorul a fost schimbat de curand cu unul original deoarece pe celalalt l-am pierdut prin casa.
  2. Salut. Vand doua doze Dimarzio PAF 7. Sunt de pe 7 string-ul meu, schimbate la o luna dupa cumparare. Sunt practic nefolosite.
  3. Salut. Asa cum spune si anuntul, vand doua doze Dimarzio Paf Pro, achizitionate acum 6 luni. Sunt modelul F spaced, mai late, pentru chitarele cu Floyd Rose. Le vand pentru ca mi-am luat setul intreg de pe Ibanez Jem. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul mentionat. pe site la Thomann, pretul uneia cu tot cu transport este 478 RON iar pretul pentur ambele este 870 RON. Predare in Bucuresti si nu numai. Poze in atasament. De asemenea rog seriozitate.
  4. Pret: 375 RON Localitate: Bucuresti Contact: alexandru.bobei@gmail.com/0728257429 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand aplificatorul meu Vox Valvetronix de 15 watti cu lampa pe preamp. Arata ca nou si se comporta la fel. Il vand pentru ca m-am mutat pe calculator. Este foarte putin folosit. Se poate face proba cu chitara cumparatorului sau cu Ibanezul meu. e foarte bun pentru studiu. Vine la fel cum s-a cumparat (nu a avut cutie). Nu prezinta lovituri si nici defecte tehnice sau de orice alt fel si nu s-a umblat in el. Nu accept schimburi. Pret negociabil.
  5. Vin si eu cu povestea mea de acum o ora. M-am dus la check in cu chitara in case si laptopul. Si au zis ca nu o pot lua ca bagaj de mana. E vorba de Lufthansa aici. Am explicat frumos ca e foarte scumpã (pretul in mii de euro) si ca e fragila si a nu pot risca sa o țin nesupravegheata. Insa am avut ghinionul sa dau de o idioate care a zis ca nu si m-a pus sa plãtesc bagaj in plus 90 de euro(asta doar la dus) ca sa o pot lua. Insista sa spunã ca avionul e full si ca nu e loc in dulapurile de deasupra scaunelor si ca nu intra dar dulapurile sunt suficient de mari ca sunt câte 2 unite si ca nici excepții nu pot face in situația asta. Sper ca la întoarcere sa fie mai bine
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.