www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

miRRor

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

miRRor last won the day on February 22 2023

miRRor had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    Killers Legion, CodeRed
  • Gear
    Solar A1.7FRC LTD
    Ibanez S7420
    Ibanez Rg 550
    Fender American Pro

Recent Profile Visitors

6958 profile views

miRRor's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare

Recent Badges

24

Reputation

  1. Salut. Se vinde chitara din titlu. Am luat-o de la MCMusic in 2010 si a fost chitara mea principala la CodeRed. A vazut repetitii, inregistrari, concerte dar e intr-o stare f buna, are urme de uzura normala pt varsta ei si ceva extra chestii particulare (vizibile in poze) Dozele sunt schimbate cu Bridge: DiMarzio CrunchLab (https://www.thomann.de/ro/dimarzio_crunch_lab_7_dp708_bk.htm) Neck: DiMarzio LiquidFire (https://www.thomann.de/ro/dimarzio_liquifire_7_dp707_bk.htm) Bridge-ul tine foarte bine acordajul. Gatul a fost facut in Bucuresti la un lutier, imi scapa numele, prin 2010, m-a costat 500 ron, e inca intr-o stare impecabila, actiune joasa, tot ce trebe. O vand pt ca mai am un 7strings si nu prea o mai folosesc, aduna praf in husa degeaba si e pacat de ea. Pretul usor negociabil. Merci! Contact PM.
  2. Salut, A comandat cineva de pe https://www.musik-produktiv.de/ in ultima perioada? Review-urile de pe trustpilot sunt groaznice... mi s-a cam taiat elanul sa cumpar ceva de la ei? Merci in avans!
  3. Salutari din nou, Astazi a iesit tot albumul, daca vreti sa-l ascultati e online pe toate platformele. Las cateva linkuri: https://music.apple.com/gb/artist/killers-legion/1672428867 https://killerslegion.bandcamp.com/album/aggressive-discipline?fbclid=IwAR2JfRIyDRk9EskSPcC6KWILwmIme-EfFQ-JLtJsMO9mm487B_rcj0dLw7Q Toate bune! \m/
  4. miRRor

    Lutier

    arunca-i o intrebare lui Mihai Moldoveanu, poate te ajuta el https://www.facebook.com/breakastring
  5. Salutari, Proiect de studio, Killers Legion (activa prin '98) reunita cu 3 membri de atunci, ne-am pus pe treaba si-am scos un album ce va aparea pe 07.03.2023 daca se alineaza toate planetele Va las un link mai jos cu ultima piesa de pe album. Thrash never dies! PS: Am vrut sa-l pun embed dar pare-se ca nu merge ceva, sau nu mai stiu eu cum se pune Sa-l tufa nemtii! https://www.youtube.com/watch?v=WT6Xi5DyH34
  6. Salut. Se vinde setul SD Blackouts pt 7 strings, dupa cum zice titlul. Le-am avut montate pe Ibanez S7420, sunetul e metal as fuck. Din pacate doza bridge are un piciorus rupt, eu l-am folosit si asa, n-am avut probleme, a stat doza f ok fixa. Se vinde doar setul, cabluri de conectare incluse. Pt contact, PM. Merci.
  7. Inca il am la vanzare poate il vrea cineva. Pret nou: 500 RON E in mint condition
  8. Salut! Am scos un nou single semnat CodeRed! Death metal din Brasov! Proaspat din cuptor! Enjoy! \m/
  9. Pret: 400 RON Localitate: Brasov Contact: 0727188025 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Provenienta: Thomann Estetic/Functional 10/10 Nou, a fost folosit doar in casa la teste, vine in cutia originala. Pret fix.
  10. O noua piesa, trash metal de data aceasta impreuna cu John (Code Red, ex-Lotul National de Hardcore) la voce. RIP Jeff Hannemann!
  11. Chitara e trasa direct in interfata audio (Presonus AudioBox 22VSL) semnal brut (DI) peste care am aplicat un VST de guitar input (drive) si master de la Toontrack, le-am mixat in Cubase si cam asta a fost.
  12. hai noroc! postez si eu daca tot e moca hope you enjoy it:
  13. cu siguranta o sa scriu si aici cand ii expira termenul si o sa fac totul public pe multe forumuri de profil
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.