www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Squier

Veteran
  • Posts

    939
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Squier last won the day on November 14 2020

Squier had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    :umbra, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, StoryTellers, Rockstar Music School guitar teacher
  • Gear
    Some guitars
    some effects
    Some amp
    who cares

Recent Profile Visitors

19403 profile views

Squier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

102

Reputation

  1. Harley Benton Slide II in stare perfectă, cantata foarte puțin, luată de experiment. Doza originala e aproape nefolosibila,am înlocuit o cu o doza Fender de bridge (Delta Blues daca îmi amintesc corect). Corzi de 11, dar puteți pune cu incredere mai groase. Eu am folosit o in drop D. Vine cu husă și slide.
  2. Wah mini de la Dunlop, in stare foarte bună. Lipsește cauciucul care s a ros in timp și l am îndepărtat sa arate mai clean. Ne- zgâriată, funcționează perfect, bateriile durează relativ foarte mult in acest efect. Trimit și prin curier (Fan curier)
  3. imi trimiti te rog niste poze reale cu ea prin mesaj privat?
  4. poti pune din nou pozele te rog, nu se deschide niciuna.
  5. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0720010286 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand case de chitara din ABS in stare foarte buna, folosit doar ocazional. Balamalele se prezinta in stare impecabila, este nezgariat si plusul din interior este ca nou.Manerul nu are probleme. Se potriveste chitarelor T si ST style. contact pm sau la telefonul afisat.
  6. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0720010286 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un cabinet Fender 1x12 cu difuzor Fender special design de 60w pe 8 ohm. Cabinetul este un fost amplificator fender performer 650 made in usa in '94 din care a fost inlaturata partea electronica. Arata bine pentru varsta sa, este ingrijit iar difuzorul este in stare perfecta si suna bine (productie americana). 350 RON cu predare personala in Bucuresti. Este usor de transportat si duce fara probleme concerte in aer liber si merge folosit si in casa pentru studiu ca sa evitati sunetul boxelor de computer. Pentru dimensiuni ma puteti contacta in privat. Poze curand.
  7. ultimul pret 250 lei. Functioneaza impecabil si arata bine, are true bypass, are led,are tot ce trebuie sa aiba un wah bun. Schimb doar cu Eq sau pedala de volum daca nu mi cumpar intre timp.
  8. Pret: 300 RON Localitate: bucuresti Contact: 0720010286 Link producator: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-dunlop-original-crybaby-wah-pedal-gcb95_p547.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Dunlop Crybaby wah varianta din link http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-dunlop-original-crybaby-wah-pedal-gcb95_p547.htmlcu mod de led pentru on off si true bypass. Stare foarte buna, este nezgariat. Are si capacelul de la baterie. 300 lei Accept si schimburi in principal cu autowahuri sau pedale eq. 0720010286
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.