www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

oanarhia

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Amersfoort, Olanda

Other Information

  • Band
    Tragacanth
  • Gear
    ghitara Peavey Vandenberg,
    ghitara Epi Les Paul Custom
    Laboga Mr Hector, Marshall jmd, Allen Heath idr32

Recent Profile Visitors

2887 profile views

oanarhia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Vind head Marshal jmd:1, de 50w. Partea de preamp este digitala (ca un fel de Axe FX, dar numai cu tonuri de Marshall, bineinteles), partea de final e pe lampi. Are 2 EL34, schimbate foarte recent. Are si efecte, are un pedalier digital si am o husa de Marshallla el. Husa cred ca e de la alt model, pt ca nu se potriveste chiar perfect.
  2. Vind Laboga Mr Hector, head pe lampi, 100w, rectifier pe lampi, 2 canale, mai am si switch original la el. Cu tot cu boxa 212, tot Laboga, cu v30-uri in ea. Am huse originale la ele. Headul il am de vreo 4-5 ani, boxa de vreo 2, le-am folosit in concertele cu Negura Bunget.
  3. nici powerul nu-l dau separat. am luat impreuna triaxisul cu 2:90-ul. e adevarat ca orice prostie de distors suna bine pe puterea aia.
  4. Furman de 2300W, am dat 700 roni pe el nou, nu il dau separat. pedalier Viscount PX Multi, destul de vechi, dar merge foarte bine
  5. vind rack cu Mesa Triaxis, Mesa 2:90, TC G-Major 1, power conditioner si pedalier MIDI - 2000 euro vind ghitara Peavey Vandenberg made in USA, floyd, neagra, Seymour Duncan SH6, cu case - 400 euro vind ghitara Epiphone Les Paul Custom lefthand, neagra, cu case - 500 euro scrieti pe gsk109@hotmail.com
  6. oanarhia

    Echipament

    basistul de la noi are: un Ibanez cu 5 din lutita cu ceva piezo in el nu stiu exact modelul Mesa M Pulse 350 cu boxe Hartke (de la Negura, a fost de vinzare pe rgc acum vreun an) si e din nou de vinzare acum, tot la 1800 de euro, pentru ca si-a luat un Laney Nexus, cu tot cu boxa originala 8X10, nou.
  7. nope... o trupa se cheama Loudrage si alta Revelation. Inregistrarile sint facute de mine si amplifurile sint ale trupei mele.
  8. sample de Marshall MF 350 - piesa de la Loudrage sample de ENGL Powerball - piesa de la Revelation Loudrage.mp3 Revelation_Dusty_master8.mp3
  9. da' de unde... citeodata e posibil numai monitorul de la tobar sa fie de 1000W, dar de cele mai multe ori totalul monitoarelor nu depaseste 2-300W. la 1000W de monitoare GARANTAT nu se mai aud tobele si trebuie sa ceri tobe in monitoare. Daca ai 2 ghitaristi, fiecare cu cite 100W pe spate si se da fiecare mai mult de jumate de asemenea nu se mai aud tobele.
  10. probabil ca nu te-ai intilnit cu cele mai fericite monitorizari... cu Negura am fost in tot felul de locuri, si in cluburi mici, si in aer liber, unde aveau de la 1 la 4 cai de monitoare. Mergeau multe chestii in monitor, 2 clape, 2 chitari, 2 voci, tulnic, nai, xilofon, fluiere si citeodata percutii. niciunde nu erau efecte bagate pe monitoare, cum ar fi compresoare, limitere sau gate-uri. Plus de asta cam toti ghitaristii mari isi construiesc sunetul plecind de la un amplif, si o gramada dintre astia folosesc combouri (Fender Twin Reverb sau Vox AC 30): chuck berry, ghitaristii din Radiohead, cam toata lumea care cinta blues, de la AG Weinberger la Bonnie Raitt, U2, Tom Petty. etc. daca ati fost acuma recent la Gogol Bordello in Bucuresti, la Arenele Romane avea ghitaristul ala 2 Twin Reverburi si nu cred ca nu se auzea...
  11. foarte faina piesa. eu ramin la parerea mea ca un amp este esential, si ca nu conteaza chiar asa de mult daca e tranzistor sau lampa. Obtineai acelasi sunet cu un Twin Reverb, fara Pandora, sau Mesa cum au baietii din Quo Vadis. nu te supara, ideea nu e sa demonstrez ca n-ai dreptate. eu doar vreau sa explic la romani ca e mai bine sa dea bani pe amplifuri decit pe prostiile alea de procesoare sau simulatoare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.