www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Lucidwt200

Active Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2778 profile views

Lucidwt200's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Îmi este de ajuns câte răspunsuri am primit domnilor chitariști. Nu vă mai deranjați inutil,nu mai aveți pentru ce.
  2. Păi dacă am avut un instructor de doi bani în adolescență care nu m-a învățat nimic până la urmă. Acum în loc să mă bucur că știu chitara sunt pe îndoieli.. Eu doresc să aflu niște răspunsuri,unii sar pe mine lucru care nu îmi convine. Dacă sunt câțiva care nu pot da răspunsuri potrivite mai degrabă să nu mai zică nimic.
  3. Bunã tuturor de pe site! Doresc sã știu ce înseamnã sã fii un chitarist(elementele generale) și mai vreau sã știu de la voi care este semnificația bulinelor negre/albe de pe gâtul chitarei. Mult succes și mersi mult!
  4. Ofer lectii de chitara la fete pe gratis,incepand de la orice domeniu,incepator,mediu sau avansat.Detalii pe private mesage.
  5. Ca gen de muzica un soft rock ceva mi-ar placea sau punk rock chiar
  6. Salut! Ma numesc Lucian,am 23 de ani si sunt chitarist.Caut membrii pentru a forma o formatie in Iasi,adresa mea de e-mail este lucidwt200@yahoo.com
  7. Noroc si salutare! Doresc sa stiu daca este vreun chitarist pe forum care a facut cu Petran lectii.Daca da,sa fie amabil sa le posteze pe site pentru ca sa le luam cu totii.Mersi mult!
  8. Sorry,am scris aici despre un help la un video de pe you tube dar nu mai am nevoie,nush cum sa sterg mesajul meu.....
  9. Salut,care sunt chitaristii care fac cele mai perfecte acorduri,adica tin degetele perfect pe grif ca sa faca respectivul acord? Exista asa chitaristi,sau mai bine spus exista niste standarde de perfectiune pentru degete?
  10. Va rog sa descarcati imaginea si sa imi explicati si mie pls
  11. Are rapul sau hip-hopul acorduri? Si daca sunt piese pe acorduri de la astia cum ajungi la acorduri,ca ei numai vb .Stiu ca e o intrebare stupida dar in fine.
  12. Salut,va rog sa imi explicati si mie un pic de teorie despre gamele cu diezi,toate care sunt teorie se pot face si pe chitara sau sunt imposibile? Mersi
  13. Ok,am si eu nevoie de niste sfaturi.Vreau sa imi iau 'mai incolo' o chitara electrica noua.Ce lucruri trebuie sa fac DE LA INCEPUT ca sa o intretin cum trebuie si sa fie ca noua dupa 2-3 ani? Ma refer la ce chestii sa cumpar ca sa o ingrijesc cat mai bine DE LA INCEPUT.Mersi
  14. Care sunt pentru voi cele mai grele piese de cantat pe chitara? In orasul meu Mariachi nu poate sa-l cante nimeni inca,adica in orasul meu in grupul meu de chitaristi mai bine zis.Acum cateva ore am inceput sa-l invat si eu pare a fi usor .C'mon ziceti si voi ce piese grele ati intalnit pana acum pls.Ca as vrea sa le incerc si eu.
  15. Ce moduri stiti voi care se aseamana intre ele? Adica de ex gamele majore cu cele majore pentatonice etc.Mersi
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.