www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lorin72

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Tobe Tama

Recent Profile Visitors

841 profile views

lorin72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani)
  2. Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani)
  3. Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani)
  4. Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube, imi place genul vostru si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani).
  5. Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube, imi place genul vostru si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani).
  6. Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani, 0 copii).
  7. Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube, imi place genul vostru si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.