www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rares 565656

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Baia Mare

Other Information

  • Gear
    O chitara Harley Benton cu floyd rose (nu stiu modelul)

Rares 565656's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Aaaa eu credeam ca chitara e naspa.. Stiu husa e un pic ciudata:))
  2. Ar cam trebui sa imi iau o husa pt chitara, am gasit una numai ca am niste dubii, as vrea sa va dati cu parere Voi pune doua poze una cu chitara si una cu husa.Mi se pare ca capul nu o sa potriveasca
  3. Nu inteleg, e faina sau naspa Stiu ca e foarte ciudata
  4. Am rezolvat cu chitara am cum imi trebuie o husa si gata. Am nevoie de ajutorul vostru pt ca nu pre gasesc huse pt modelul asta. Am pus o husa care poate ar fi ok .
  5. Chitara e Harley Benton... Modelul nu il stiu. Seamana cu un exlporer dar nu exact forma aceea. Pe thomann nu o gasesc... Pare a fo ceva harley benton mai profi ca are doze Select by EMG si cred ca is bune si Floydul e Licensed
  6. Mersi de sfaturi, am reusit cat de cat sa readuc floydul la linia de plutire si acum o sa imi schimb si corzile care sunt destul de vechi (mi s-a rupt azi una)
  7. Mersi mult pt cei care mi-ati raspuns ,va sunt racunoscator, m-am uitat pe yt am cam inteles cum meege treaba , mersi inca o data Inca o intrebare, cu zgarieturile cum fac??
  8. Mi-am luat acum ceva timp o chitara second cu floyd rose si am ceva probleme: -am fret buzz la mislocul gatului -bridgeul e cam lasat in jos(nu e paralel cu chitara -are niste zgarieturi si ciobituri de vopsea Va rog tare mult sa ma ajutati ca nu vreau sa ramana asa Multumesc anticipat!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.