www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

finker

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

finker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Just my luck, probleme la masina...trebuie sa reduc cheltuielile aici. Asa ca o sa merg pe blackstar id20 care iese pe la 620 cu tot cu transport. Acum vin alte 2 intrebari...tinand cont ca nu mai am de unde sa scot $ acum, se potrivesc footswitchrile din tara pentru el? Si exista vreo diferenta intre V1 si V2? Multumesc tuturor pentru raspunsurile de mai sus.
  2. Dupa ce am pus totul in balanta si mai facut ceva research, as merge pe ideea de chitara + amp si sa las procesorul. In cazul asta mai pot urca un pic bugetul la 800-900 lei si am gasit urmatoarele: -Fender Mustang I V2 -Line6 Spider Classic 15 -BlackStar ID:Core 20 -Roland-cube-40-gx sau 20 (nu stiu daca e vreo diferenta intre ele in afara de cei 20W) -Boss-katana-50 (deja cred ca devine prea puternic dar nu e o problema). Voi ce ati alege din ce e mai sus? Nu caut deloc putere ci mai mult calitate si varsatilitate cu care as putea sa ma joc mai mult ca si incepator dar as vrea sa aiba macar 20W. Oricare alta propunere e binevenita. Cele mai recomandate pe aici am vazut sa fie ultimele 3 din lista... Va multumesc
  3. Daca considerati ca procesorul mai mult ar incurca (oricum, e destul de vechiut) in alegerea amplificatorului, nu am nimic impotriva sa-l vand. Mediul permite, nu-i problema...poti sa-mi dai si un exemplu de amp rezonabil ca pret? Multam
  4. cam asta fac acum si de la asta as vrea sa migrez...m-am cam saturat sa tot stau pe casti E ok, dar parca vrei mai mult intr-un punct.
  5. Multam de raspunsuri baieti. Probleme cu vecinii nu am deloc, stau la casa...merg pe recomandarea voastra cu totul in functie de ce se mai decide pe aici Amplificatorul o sa fie folosit exclusiv acasa, nici o treaba la studio.
  6. Salutare, Sper sa nu deranjez prea mult cu acest topic si sper ca l-am pus unde trebuie. De ceva timp am un schecter omen 06 si un procesor zoom 3030 dar nu am avut prea mult timp sa le aloc. Asa ca, intr-un tarziu se pare ca se poate face ceva...vreau sa iau si un amplificator cam in 600lei pentru setupul mentionat. Nu vreau nimic pretentios sau altceva...e pur si simplu un hobby care ma relaxeaza la maxim si intelegeti ideea... Imi puteti da cateva idei pentru acest amplificator? Am vazut ca la acest buget se recomanda foarte mult Blackstar daca am retinut bine. Va multumesc frumos!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.