www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreideaconu18

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

andreideaconu18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Salut! Vreau sa umblu putin la actiunea chitarei si sa ii fac un fret leveling. Va scoate fret leveling-ul chitara din garantie? Multumesc.
  2. Multumesc pentru raspuns! Eu ma gandeam sa conectez amplificatorul la consola printr-un cablu care sa aiba la un capat o mufa jack, pentru "record out"-ul amplificatorului si la celalalt capat 2 mufe rca, pentru input-ul consolei. Iar consola sa o conectez la pc. As incerca, dar nu am acum genul acesta de cablu.
  3. Salut! Vreau sa incep sa inregistrez chitara "direct". Am o consola DJ American Audio VMS2 care prezinta o interfata audio incorporata. Aceasta arata cam asa: http://crossfadr.com/wp-content/uploads/2011/10/vms2_front_back-1.jpg. Amplificatorul pe care il folosesc este Peavey Vypyr 30: http://medias.audiofanzine.com/images/normal/peavey-vypyr-30-717618.jpg. As vrea sa stiu ce cabluri trebuie sa folosesc, si cum sa le conectez.
  4. Mereu "m-am temut" de sweepuri, dar am zis ca trebuie sa incerc sa le invat. Rezultatul este coverul de mai sus ). Multumesc mult!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.