www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CTI

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Recent Profile Visitors

2178 profile views

CTI's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Reputation

  1. Salut, Cumpar chitara electrica Hora "Les Paul" Titan in aproape orice stare, de preferat fara electronica si hardware. Nu ma intereseaza alte modele. Foto pt referinta. Multumesc!
  2. Multi-efect pentru chitara, bass sau synth TC Electronic Plethora X5 in stare excelenta. Are un an vechime si a fost folosit sporadic. Mai are 2 din 3 ani de garantie la Thomann. Unic proprietar. Vine in cutia originala. Lista efecte: Hall Of Fame 2 Reverb, Flashback 2 Delay, Sub n Up Octaver, Brainwaves Pitch Shifter, Corona Chorus, Hypergravity Compressor, Mimiq Doubler, Vortex Flanger, Pipeline Tap Tremolo, Quintessence Harmony, Sentry Noise Gate, Shaker Vibrato, Looper, FX Loop, Tuner si altele. Pret 1900 Lei / Schimb cu HX Stomp
  3. @dani_rosu5 E one way, cu nutul la headstock. S-a miscat fin pana acum, fara a opune rezistenta, pana a ajuns la capat, bineinteles. Crezi ca-i trebuie, totusi, ulei? Vreau sa incerc metoda la care m-am gandit initial. Sa-l slabesc din nou cate putin, timp de cateva zile, pana aproape de-o rotatie completa, si-apoi sa-l strang iar. Cred eu c-o sa mearga treaba asta, iar rau nu prea are cum sa-i faca, daca nu fortez nimic. @Vince Windrider Am slabit doar pt a avea o idee de cum se misca surubul ala, pt a-l simti . Nu este in valuri tastiera, arata bine. Nu am neck jig, dar ma gandesc ca ar putea merge si cu niste cleme, mai la ochi!? Oricum, n-as incerca asta inca. Cred ca se poate rezolva si la rece. Citisem undeva de trasul grifului de headstock in timp ce strangi tija, sa intampine mai putina rezistenta, sau asa > !?
  4. @CiocanelBloodyCIocanel Cand am luat-o, pe la sfarsitul lui Aprilie, puteam trage sageti cu ea Nu a mai avut corzi de atunci ca a fost in 'tratament' cu gatul, care acum arata binisor, in zona de compromis (vezi poze). Problema este ca tija a ajuns la capat. Cum fac sa mai castig niste loc de strans?
  5. @dani_rosu5 I-am dat corzile jos imediat ce am pus mana pe ea si a stat fara de-atunci. Nici nu am actionat tija de cum am indepartat corzile, ci l-am lasat sa-si revina din "stres" cateva zile sa vad ce s-a schimbat si-apoi am inceput operatiunea. @CiocanelBloodyCIocanel Stiu ca a stat pe tusa in ultimii 6 ani (chitara e din 2011), avand corzile in tensiune. Umiditate sau schimbari de umiditate nu au fost. @AddRien Masurand ochiometric, sunt vreo 0,3 - 0,4mm acum, fara corzi. Mi se pare mult comparand cu un strat pe care nu am aproape deloc, cu corzi de 10' in tensiune. Poza ii fac maine ca acum nu mai am lumina buna. Va multumesc pt informatii!
  6. Salut, Acum ceva vreme am luat un Tele MIM cu gatul arcuit destul de sever. Dupa ce am verificat cum functioneaza tija slabind-o cam o optime pana la un sfert de rotatie, am inceput s-o strang, tot cu atat, o data pe zi sau la doua zile, pana am ajuns la capat unde am si auzit un fel de click cand m-am oprit. (La fiecare actionare a tijei am slabit-o putin in prealabil). Dupa toata treaba asta gatul tot mai are un pic de relief. Nu stiu ce sa fac in continuare. Ar trebui oare sa-l slabesc din nou cu o tura completa, sa-l las o zi doua, si-apoi s-o iau de la capat? Ce sfaturi imi puteti da, va rog? Multumesc!
  7. De preferat in Sunburst.
  8. Si eu, iti multumesc pentru raspunsuri. Nu cred este nevoie sa masori nimic, e destul de evidenta diferenta intre cele doua tipuri de aranjare a punctelor. Oricum m-ai pierdut la soft V si radius, nu ma impac cu V-urile si vreau sa incerc 12".
  9. Salut, Cateva intrebari pertinente: Ce profil are? Ce radius are fretboardul? Cele doua puncte de pe tasta 12, sunt narrow sau wide spaced? Punctele de pe margine, sunt pozitionate 50% in fretboard - 50% in neck, sau doar in fretboard? Multumesc.
  10. Se poate inchide. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.