www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariusbass

Active Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

mariusbass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: mariusbass2011@gmail.com Link producator: http://line6.com/foot-controllers/fbv-express-mkii/ Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar LINE 6 FBV EXPRESS MKII sau echivalent pentru a fi folosit impreuna cu un POD XT. Mesaj aici sau pe privat cu eventuale oferte.
  2. Salut. Nu te-ar interesa un schimb cu asa ceva? https://forums.rgc.ro/topic/106656-squier-vintage-modified-bass-vi/ Ar fi si bass si chitara in acelasi instrument Are si tremolo
  3. Pret: 1200 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742858665 Link producator: http://guitarshop.ro/chitara-bass-squier-deluxe-jazz-bass-v-active_p77.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde bass Squier Deluxe Jazz Bass V Active, stare impecabila, inclus strap, straplocks, husa Rockbag. Bass-ul are un singur proprietar, fiind cumparat de nou si cantat majoritatea timpului in casa. Mai jos aveti link cu pretul de magazin si specificatiile tehnice. Bass-ul se poate proba in Cluj-Napoca.
  4. Va dati seama ca "s-a rezolvat" inainte de casting? Ce de respect pentru cei care ar fi dorit sa se inscrie sau sunt inscrisi deja! O mostra de profesionalism a la Roumanie!
  5. Dau la schimb POD XT de chitara pentru POD XT de bass. Telefon 0742858665. De preferinta in Cluj-Napoca.
  6. Ai mail. Cu stima, Marius-bass, Trupa Traff!c
  7. Datorita faptului ca in scurt timp chitaristul nostru Demi nu va mai putea canta cu noi din motive personale, suntem nevoiti sa punem urmatorul anunt: Trupa Traff!c din Turda cauta rhythm guitar in Cluj-Napoca sau imprejurimi. Suntem o trupa in principal de coveruri blues&rock, dar ne concentram si spre compozitii proprii. Trupa are activitate la nivelul cluburilor din Cluj-Napoca, fiind invitata in acest an la Festivalul Napoca Jazz, Blues&Wine si Festivalul Peninsula. Trupa are sala de repetitie proprie in Turda, cheltuielile de intretinere fiind suportate in principal din concerte sau de catre membrii trupei. Mai multe detalii despre trupa (playlist, inregistrari, componenta etc.) puteti afla accesand pagina noastrawww.trafficband.yolasite.com si/sau pe facebook.com/trupa.traffic. Persoanele doritoare trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: 1. Sa aiba cel putin un nivel mediu de stapanire al instrumentului 2. Sa aiba instrument propriu care sa poata face fata cerintelor unui repertoriu diversificat 3. Sa fie dispuse sa participe la repetitii cel putin o data pe saptamana, si in caz de evenimente de cate ori este necesar (transportul poate fi asigurat avand in vedere ca doi dintre membrii trupei locuiesc in Cluj-Napoca) 4. Sa fie o persoana foarte serioasa, cu dorinta de a canta si de a contribui la continua dezvoltare a trupei. 5. Sa fie disponibila pentru concerte in orice zi a saptamanii pentru Cluj-Napoca si imprejurimi si in weekend-uri pentru restul tarii. Persoanele doritoare sunt rugate sa trimita un e-mail la adresa traffic.band@hotmail.com cu detalii, date de contact si eventuale inregistrari sau sa lase un PM aici, iar ulterior vom stabili o auditie, urmand sa va comunicam ce piese vor trebui pregatite pentru auditie. De asemenea, pentru auditie ne puteti contacta la nr. de telefon 0742858665 (Marius-bass). Best regards!
  8. Nu inteleg care este rostul sau scopul postului tau. Altfel, multumim de informatie, de Steve Winwood am auzit si noi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.