www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ChillDrake

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara Flame 831 CG

ChillDrake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Multumesc, sanatate multa, baieti !
  2. Salut. Vreau sa invat la chitara, si nu neaparat acasa, dar am scoala, si pana la vara nu pot sa ma duc niciunde ca sa invat sa cant la ea [la noi nu sunt profesori de chitara & others]. Si as vrea ca totusi sa invat ceva si pana atunci, ca parca mi-e rau sa stau 3 luni in casa cu ea si sa nu fiu in stare sa stiu ceva pe la ea. Am un Flame 831 CG si stiu ca e destul de ieftina, dar o sa cant la ea 2 ani sa ma invat si dupa o sa imi iau ceva mai "power". Asa ca ma adresez voua, chitaristilor, vreau sa imi recomandati carti[pdf, free], topicuri de pe acest forum, filme orice, cu care pot invata teorie si practica. Dar nu stiu cu ce sa incep, cand sa incep, cat sa exersez la ea in fiecare zi si mai ales ce sa exersez. Vreau sa precizez ca nu ma grabesc niciunde,nu imi trebuie "ghiduri" rapide, dar incomplete, vreau ghiduri pas cu pas, in care se explica si pentru un om care nu prea le are cu muzica [ma refer la definitii, si la chestii] si care nu a mai pus niciodata mana pe o chitara. Va multumesc!!
  3. Multumesc pentru raspunsuri. Daca ati dori, as vrea sa imi recomandati si mie niste carti care pot fii citite pdf + niste videoclipuri despre chitara, istorie teorie si practica. Multumesc inc ao data.
  4. Nu le-am schimbat. Deci as putea ca sa ma apuc sa invat la ea?
  5. Salut. Sunt incepator, nu am mai pus mana pe o chitara niciodata, dar mi-am luat de pe net o chitara Flame 831 CG si pur si simplu nu suna bine. Sau suna ciudat pentru o chitara clasica. Ca orice incepator am acordat-o cu Guitar Tuna de pe telefon si am incercat mai multe softuri sa vad daca e acordata bine. Am incercat sa cant coarda [acordul] A, ca mi s-a parut simpla, dar in 5 zile nu am reusit macar o data sa o fac sa sune bine. Ba scoate un bazait, ba se aude cu influente de rock, ba parca suna neacordata etc. Am incercat sa apas mai tare sau mai incet, dar tot nu reuseste. Vreau sa stiu daca are chitara o problema sau daca am eu una, daca asa ar trebui ca sa sune sau nu, si daca merita sa ma chinui sa o fac sa sune bine, sau invat la ea sau nu. Aici e un link unde am uploadat sunetele chitarii, http://www.girlshare.ro/3489312590.5
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.