www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zoltan119

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beius

Other Information

  • Gear
    Ibanez S521-MOL, Yamaha F310A

Recent Profile Visitors

1891 profile views

zoltan119's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Salut, sunt un chitarist rhythm cu o experiență de peste 5 ani și caut membri pentru a forma o trupă de hard rock cu influențe de thrash metal în Oradea. Cei interesați mă pot contacta pe: +40737158618 halasz.zoltan119@gmail.com Aici puteți asculta de asemenea un demo dintr-un alt proiect muzical în care am cântat:
  2. Salut, sunt un chitarist rhythm cu o experiență de peste 5 ani și caut membri pentru a forma o trupă de hard rock cu influențe de thrash metal în Oradea. Cei interesați mă pot contacta pe: +40737158618 halasz.zoltan119@gmail.com Aici puteți asculta de asemenea un demo dintr-un alt proiect muzical în care am cântat:
  3. Trupă de rock alternativ din județul Bihor caută basist din zona beiușului sau în aproprierea Oradiei. Avem sală de repetiții izolată antifonic cu echipamente de sonorizare și înregistare, avem mai multe compoziții originale și urmează să ne înregistrăm primul EP. Pentru detalii suplimentare vă rog să mă contactați la nr 0737158618 sau să ne trimiteți un mail la beyondandbackband@gmail.com
  4. Știu că sună ca o întrebare stupidă dar pot să conectez o chitară electro acustică într-o pedală looper pe care apoi s-o conectez direc în mixer?
  5. Chitară electrică fabricată în Japonia între anii 1970-1975, replică Les Paul recording în condiții excelente, vine cu Carcasa originală inclusă.
  6. Mă aflu într-o situație destul de ciudată. Am o rudă în italia de la tatăl căruia am primit o chitară electrică destul de veche (nu cunosc vârsta exactă dar are în jur de 30-40 de ani), tot ce știu despre ea este că a fost fabricată în japonia, în rest n-am găsit absolut nimic despre ea. Nu are nici un fel de număr de producție, pe headstock scrie Tokohama dar când m-am uitat pe net n-am găsit absolut nimic despre această companie, pickupurile de asemenea arată destul de ciudat. M-ați putea ajuta cu orice fel de informații?
  7. Mi-am comandat o chitară electrică (prs se standard 24) de pe thomann și este groaznic intonată, m-am chinuit toată ziua să-l reglez cu puțin succes...Cunoașteți vreun lutier în Oradea sau în aproprierea ei la care l-aș putea duce?
  8. Ce ziceți de prs se standard 24? Are corpul și gâtul făcut din mahon, tastiera din palisandru, 24 de taste medii, două pickup-uri humbucker cu coil split, bridge tremolo și este fabricată în Indonezia la prețul de aproximativ 2065 de lei pe thomann. Mi l-ați recomanda?
  9. Ce părere aveți de chitarele cu taste xjumbo? Ce avantaje/dezavantaje oferă acestea față de chitarele cu taste medium (les paul) sau medium jumbo (stratocaster) ? De asemenea este mai greu să cânți la ele sau diferă mult ca feeling față de chitarele cu taste mai mici?
  10. Ce părere aveți de gretsch G5435 (fără bigsby), plănuiesc să-mi iau o chitară single cut care vreau să îl folosesc în special pentru rock clasic și blues dar și pentru metal din când în când. Credeți că ar fi potrivit?
  11. Plănuiesc să îmi cumpăr prima mea chitară electrică cu un buget de aproximativ 2000 de lei. M-am gândit să comand un prs se standard 24, ce părere aveți? Mi-ați recomanda această chitară sau îmi puteți recomanda o alternativă asemănătoare?
  12. Mulțumesc mult pentru informații!
  13. Ai fost mulțumit de livrare? Cât de bine a fost ambalată chitara? Prezenta vreo urmă de lovitură în urma livrării? Scuze că pun atâtea întrebări dar și eu plănuiesc să comand o chitară și am auzit de cazuri în care produsul nu a fost bine ambalat sau avea ambalajul desfăcut
  14. mulțumesc pentru răspuns. Ți-a fost trimis direct prin UPS, sau a mai fost predată unei firme de curierat din țară și apoi transportată prin ei mai departe?
  15. Plănuiesc să comand mai multe produse de pe thomann și am văzut că există posibilitatea plății ramburs, a comandat cineva prin această modalitate de plată sau știe dacă se aplică vreo taxă suplimentară? Scrie și că pentru comenzile de peste €400 livrarea este gratuită. Este valabilă livrarea gratuită și în cazul comenzii cu plată ramburs având în vedere că comanda mea depășește €400?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.