www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

arkwright

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

arkwright's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salut, Am de vanzare un Laney VC30-112, cumparat prin 2009-10, daca tin minte bine. L-am folosit in cea mai mare parte in casa, si la inceput (cam un an) in sali de repetitii in CJ. Acum sta cuminte in cutia lui cam de 4-5 ani (nu mai cant la chitara cam de pe atunci), si zic sa se bucure altcineva de el. Raspund la orice intrebari/probe, daca nu le-am mentionat mai jos. Specificatii: Power RMS 30 Watts Inputs Hi & Lo Jacks Channels 2 Equalisation Independent Bass, Middle & Treble for both channels Bright Switch Yes: On Clean Channel Preamp Valves Premium ECC83 Output Valves Premium EL84 Class Class A Reverb Yes Footswitch FS2 (Not included) Speaker connections Jack FX Loop(s) Yes Impedance Minimum 4Ω Drivers 1 x 12" Celestion 70 Eighty Weight 22.2 Kg Dimensions (mm) 559 x 250 x 420 Se poate proba in Cluj. Pret negociabil! (vezi mai jos) Prefer predare personala in Cluj. Trimit si prin curier, nu acopar taxe sau garantie transport (le voi include in pret). Particularitati: (revin diseara cu poze) Reverb: arc, functioneaza perfect. Difuzor: all ok, am schimbat acel Celestion cu un FANE AXA 12 (AlNiCo) dupa ~1 an. Asa ceva. Tot atunci am mutat stagiul de amp cativa centimetri mai in spate, sa aibe loc de difuzor. Case-ul e ok, nu tremura, etc. Lampi: stock; cele din preamp e posibil sa vreti sa fie inlocuite; una din ele sigur facea un zgomot cand e atinsa. Confirm care diseara. Handle: S-a luat stratul de pleather de pe el. Poturi: Unele din ele ar trebui schimbate; le-am curatat pe parcursul anilor, dar nu mai au grip-ul original. Mentionez care diseara. Power: all good; siguranta si ea ok. Altele: - A suferit exact zero cazaturi, lovituri, lichide varsate sau alte evenimente de forta majora. - Acel grilaj din spate a fost dat jos dupa ce am schimbat difuzorul (inca il am)
  2. Salut, Am de vanzare un controller MIDI perfect pentry home studio. E ca nou, cu garantie @ soundcreation.ro; a fost folosit doar in casa pentru lectii pian/Ableton. Depozitat corespunzator, in cutie, cand nu a fost utilizat. Se poate proba in Cluj, doar seara in timpul saptamanii sau oricand in weekend. Vine in cutie, cu toate acesoriile originale. Trimit si prin curier, nu acopar taxe transport. Prefer predare personala in Cluj. Poze!
  3. Salut, Nu e nevoie de un sunet deosebit de pian, ci de keybed-ul unui pian digital, de taste cu greutate corespunzatoare pentru studiu. Majoritatea au si midi out. Cat despre VSTs, prefer XLN Addictive Keys si Una Corda.
  4. Up. 450ron, schimb si cu placa audio PCI +/- diferenta.
  5. Salut, E in stare perfecta de functionare si aspect, inca in garantie. A fost cumparata noua in Oct. '17 si a fost ingrijita corespunzator. O sa trec la un pian digital si nu mai am nevoie de ea. Se poate proba oricand, in Cluj. Cutia si accesoriile originale incluse. Trimit si prin curier, nu acopar costuri de transport. Poze aici, mai multe la cerere.
  6. Up. Poze! Am uitat sa specific ca vine cu garantie.
  7. Salut, E in stare perfecta de functionare si aspect. A fost cumparata noua in Oct. '17 si a fost ingrijita corespunzator. O sa trec la un pian digital si nu mai am nevoie de ea. Se poate proba oricand, in Cluj. Cutia si accesoriile originale incluse. Trimit si prin curier, nu acopar costuri de transport.
  8. Pret: 750 Localitate: Cluj Contact: email/pm/topic Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Pedala e in stare excelenta. Nu caut schimburi. La cerere, pot pune mai multe poze si fara case. Prefer predare personala in Cluj, dar trimit si prin curier.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.