www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tourniquet

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Târgu Mureș

Recent Profile Visitors

1339 profile views

Tourniquet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Bună! Și pe mine mă interesează această întrebare. Deci cineva...?
  2. Hello! Could anyone please help us? We need a guitarist (or maybe even more) who could play with GV guitars' handcrafted instruments for promotional videos. Our claims are: - acceptable price - many views on that person's YouTube channel - domicile in the EU If you know someone or you are someone who can help us, please don't hesitate to write it in a comment below. Have a nice day!
  3. Sa ne intelegem... Echipa GV guitars construieste chitare de ani de zile si stie ce materiale sunt corespunzatoare. Iti dovedesc si cu videouri: Bodor Máté (din trupa Alestorm) are acesta chitara: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.665077020218836.1073741838.114303925296151&type=3 ) Videoul: Kovács Gábor (din Wisdom) are aceasta chitara: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.815489251844278.1073741850.114303925296151&type=3 Videoul:
  4. Mersi ca mi-ai tras atentia si asupra acestui fapt - cu toate ca si el stie aceasta, deoarece intotdeauna a comandat din alte tari - dar oricum apreciez acest gest. O sa ma uit si pe alte pagini, si daca cineva mai are idei, astept cu drag.
  5. Deoarece are dreptul sa cumpere de unde vrea el? Si deoarece vrea sa vada daca aici gaseste lemn de calitate/dimensiune/pret mai bun(a)? Dar nu stiu de ce este atat de importanta aceasta intrebare. Daca nu a fost satisfacator acest raspuns, o sa-l intreb si pe el pentru maine, si o sa-ti scriu. Bine?
  6. Si noi chiar daca avem mare, totusi mergem si la alte plaje, nu? Dar cred ca nu are rost sa discutam aceasta parte... eu am pus o intrebare simpla, si am primit raspunsuri prietenoase. That's all.
  7. Multumesc frumos! Si mie mi se pare mai OK pagina http://www.carpathiantonewood.ro/, dar totusi apreciez si raspunsul cu Holver.
  8. Hellooo! Sunt Szilvia, și aș avea o întrebare... Prietenul meu cel mai bun are o manufactură de chitare în Slovacia - GV guitars ( https://www.facebook.com/gvhandmade/). El caută depozit de lemn aici în România (mai ales arțar, plop, frasin) de unde ar putea cumpăra lemn pentru chitară în cantități mai mari. Îmi puteți ajuta? Să aveți o seară plăcută! Szilvia
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.