www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emanuel R.

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Drobeta Turnu Severin

Other Information

  • Gear
    AMP: Hughes and Kettner Attax 100wp.
    GUITARs: Charvel by jackson model 2, Jackson JS30 dinky, Greenfield dynamic lead, Ibanez 7421PB, Stagg A1006.
    EFFECTs: -

Recent Profile Visitors

1795 profile views

Emanuel R.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Mai multe detalii despre instrument: https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/el_guitars/pacifica/pac_100.html
  2. Pentru luna Decembrie pretul este de 1000 de lei. Foliile au fost inlaturade de pe doze si pickguard. Incepuse sa adune praf, a fost curatata si a primit corzi noi.
  3. In ultima vreme am tot cautat un footswitch pentru batranul meu combo dar nu am reusit sa gasesc unul original. Este vorba despre un combo hibrid, Hughes and Kettner Attax 100wp. Am apelat la un tip care mestereste efecte de chitara si a spus ca imi poate face un footswitch pentru amp, a reusit sa gasesca o schema etc. Toate bune si frumoase pana cand a ajuns switch-ul si am constatat ca are o mufa Midi pe el, legatura cu ampul (stageboard input) fiind facuta prin cablu midi, intrare pe care eu nu o am pe amp. Cu siguranta mesterul a gasit schema unui alt combo care implica o connexiune midi pentru "stageboard". Am atasat mai jos poze cu inputul ampului meu, pentru footswitch. Poate imi spune cineva ce mufa este aia si ce tip de cablu imi trebuie. Va multumesc!
  4. Vand aceasta chitara din nepotrivire de caracter. Este noua, necantata. Inca are folie pe doze. Pretul este usor negociabil. Trimit oriunde in tara prin curier. Schimb cu procesor Boss GT100 sau chitara cu 7 corzi ( pot sa ofer diferenta, dupa caz ).
  5. Up! 1000ron. Ramane la vanzare pana pe 5 aprilie.
  6. Se apropie ziua plecarii asa ca pretul scade la 1000 de lei. Up! Ampul va fi retras de la vanzare in data de 09.03.2017
  7. Up! Pretul revine la suma initiala, 1600 ron.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.