www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sapoka

Active Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sulina

sapoka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. atunci cand inregistrez chitara pe pc (eu folosesc iesires usb a procesorului si ca program reaper) pentru a auzi efectele din procesor si chitara corect fol ca monitorizare un amp de chitara.daca nu mai folosesc amp-ul si bag niste boxe de podea si un amplificator audio se aude altfel si trebuie sa modific efectele din procesor .dupa inregistrare chitara inregistrata nu ar trebui ascultata tot pe un amp de chitara? daca o ascult pe un sistem audio difera fatade amp chitara.poate cineva sa explice ca pentru o gaina cum sta treaba?
  2. Sa inteleg ca sunt oem (original equipment manufacturer)? Vad ca pe site-ul artec sunt incadrate la categoria pickups oem. Deci sa inteleg ca bc rich au subcontractat artec pentru a face dozele lor?
  3. Multumesc Cu ocazia desfacerii dozelor pentru izolare cavitati am vazut ca pe doze scrie hbc115-bk. Am cautat pe net si am gasit ca acestea sunt produse de artecsound. http://artecsound.com/catalog/index.html In descriere spune ca, chitara vine cu doze bdsm. Am masurat cea de bridge are cam 17,5 kohn iar cea de neck 8,5 kohm. Sunt doze bdsm ?
  4. Putin ajutor va rog Chitara are 3 cavitati: 1 humbucker bridge, 1 humb. neck si control. Am ecranat cu folie de Al cele 3 cavitati De la cavitatea humb. neck am tras un fir pana la cea de bridge si in continuare acelasi fir pana la control. Acest fir l-am conectat la folia de Al care izoleaza cavitatea control cu un mic surub. Acum cele trei cavitati au continuitate. Deasemenea am conectat firul de bridge la acelasi surub. Acum si bridge-ul e conectat la masa. Am montat si dozele pe care le-am legat la switch-ul cu 3 poz. : 2 fire la masa switch si 2 fire hot doze tot la pini switch. Carcasa metalica a switch-ului este si ea conectata mecanic la masa prin strangere cu folia de al a cavitatii control. Am un pot de volum unul de ton si un switch-ul. Cum leg cele doua potentiometre fara a face bucla de masa avand in vedere ca ele vor fi conectate la masa mecanic prin strangere cu folia de al? Firul de masa de la jack sa il conectez la surubul unde este si bridge-ul? Carcasa potentiometrului de volum trebuie conectata la un pin lateral al potentiometrului sau nu? Multumesc.
  5. Multumesc de lamuriri Silviu_i.
  6. Multumesc m-am linistit. Am ridicat putin actiunea din bridge si acum am 2mm e gros la fret 12 si 1.5mm la fret 12 e subtire fara fret buzz. E o actiune joasa, sau trebuie mai jos setata?
  7. Deocamdata nu sesizez o problema, inafara unui fret buzz dar o sa ridic putin actiunea si cred ca se rezolva. Nu are probleme de intonatie sau altceva. Cele 4 suruburi care prind tastiera sunt stranse bine. Din ce am citit pe net se pare ca acesr spatiu este lasat ptr chitarile cu pickguard, dar la warlock pickguard nu cred. Dealtfel este o chitara foarte misto si comoda.imi place mult Ma gandeam ca e o problema chestia asta ca sa stiu daca o returnez .
  8. E un bc rich warlock man. E bolt on
  9. Chitara nou nouta a venit cu un spatiu intre grif si corp. E normal asa ceva?
  10. am citit prima pg si am priceput .ms
  11. E bine daca fac si buffe-rul asta si il instalez in cond in care am si treble bleed?eu cred ca da, dar am nevoie si de o confirmare. Multumesc fiveseven.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.