www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

IonuţJX

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Vaslui

Other Information

  • Gear
    Strat, g1xn

IonuţJX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Am făcut o listă(doar o idee): Squier HSS Epiphone Les Paul Standard AMP: Un Fender Champion 100 și Un Mustang 3(sau un Peavey) Bass: 4 corzi, un Squier Affinity și amp Fender Rumble Tobe: am găsit un set la 1700 lei, care pare decent pentru început.
  2. Înțeleg că aveți experiență și îmi spuneți toate lucrurile astea ca să mă ajutați, dar aveam nevoie doar de sfaturi pentru instrumente. Bugetul e de 2000 RON pentru fiecare instrument în parte, nu pentru fiecare instrumentist. Știu că o să fie greu, dar e o ocazie și nu o pot refuza. Avem un prof care ne poate ajuta cu accesoriile, sunetul și toate cele. Nu înțeleg partea cu așteptările de la director. Da, știu, trebuie să dăm un rezultat într-un timp cât mai scurt - am înțeles asta și suntem un grup cu inițiativă și cel mai important, voință. Așa că dacă îmi spuneți că e greu și că nu o să reușesc nu mă ajută cu nimic. În sala în care o să cântăm(nu repetăm) avem mixer și e de 200 persoane, dar are o acustică superbă. Am mai cântat cu un amp de 40W și nu am întâmpinat nicio problemă. Problema mea este că nu știu ce intrumente să aleg cu acei bani. Dacă mă puteți ajuta ok, dacă nu off topic.
  3. 1. Fiecare instrument în parte nu trebuie să treacă de 2.000 lei(dacă trece de această sumă intră la achiziții publice) - deci că e chitară, că e amp, că e set de tobe, nu trebuie să treacă de această sumă. 2. Despre locul unde o să cântăm, nu prea știu. Mixer nu avem, cel mai probabil *la rece* o să cântăm , poate mai târziu o să rezolvăm problema asta. Rămânem doar o trupă de "garaj", ca să-i zic așa ) 3. Tindem metal... dar ne place și Pink Floyd și Clapton. Deci ne trebuie un amp mai flexibil. Avem directori rockeri, deci nu e o problemă cu chitara electrică. 4. Ne-am gândit și la accesorii. Dar problema cea mai mare e că nu prea știu pe ce chitare și amp să mă îndrept la suma de 2.000 lei. Sunt multe variante: Epiphone, Vintage, Ibanez etc. etc. 5.Avem un prof care ne ajută, dar mai mult la organizare. Am primit sfat să fiu cât mai nesimțit când fac lista asta. ) Să cer cât mai multe și să se apropie cât mai mult de 2.000 lei fiecare achiziție.
  4. Salutare! Am ocazia să fac o trupă în liceul meu(cu finanțare din partea direcțiunii), dar trebuie să mă încadrez într-un buget. Și fiind începător, nu știu spre ce instrumente să mă îndrept. Fiecare instrument nu trebuie să treacă de 2.000 lei și am nevoie de 2 chitare electrice(fiecare cu amp), un bass(+amp) și un set de tobe. Instrumetele trebuie să fie noi(cu factură). Aștept ajutor din partea voastră!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.