www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

iahhycgh

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Recent Profile Visitors

1555 profile views

iahhycgh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Nu va mai certati aici ) Andrei, eu sunt din Craiova si nu ma pot stabili in Bucuresti chiar acum. Dar ramane valabil anuntul pentru cei care sunt din Craiova sau pot veni aici. Deci, cine vrea sa faca parte din urmatorii Beatles? )
  2. Da E prima oara cand cant pe o chitara electrica. Are si acustica farmecul ei, dar pentru mine nu se compara
  3. Doua solo-uri cantate astazi: November Rain si Stairway To Heaven (nu am cu ce sa inregistrez decat cu telefonul, asa ca nu e o calitate prea buna): https://soundcloud.com/andrei-marciano/sets/rock-solos
  4. Salut. Am 18 ani si cant la chitara cam de 5 ani. Sunt destul de experimentat, dar mi-am propus sa ajung la un nivel cat mai inalt posibil. Deocamdata detin doar o Yamaha acustica, dar in urmatoarea luna, pentru inceput, o sa-mi iau un Gibson Les Paul Gary Moore BFG. Sunt din Craiova si caut sa infiintez/sa ma alatur unei trupe Classic Rock/Blues Rock alcatuita in principal din voce, chitara solo, chitara ritm, percutie si bass. As vrea sa compunem si sa cantam melodiile noastre (am cateva idei) pe langa cateva cover-uri. Din pacate nu am inca un loc unde am putea repeta sau canta. Ca stil si gen muzical sunt influentat de chitaristi precum Slash (Guns'N'Roses), Chuck Berry, BB King si Frusciante (Red Hot Chilli Peppers), printre altii. Daca este cineva interesat, lasati un mesaj aici si putem discuta mai multe.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.