www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bogdan_rock's

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Fender lite ash tele, Ibanez valbee, home made 212 cab powered by celestion, ts808, TcE reverb, etc..

Recent Profile Visitors

2096 profile views

bogdan_rock's's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Uite aici un site....nus,poate l-ai gasit si u...are cate ceva din c cauti u......
  2. din bucuresti.......cred ca ti-ar fi recunoscator.....ma gasesti p mes... bogdan_ro_c
  3. Sal tuturor!!! numele meu este bogdan si vreau sa fac un bine cuiva, ajutandu-l sa-si construiasca o chitara d la zero... Momentan are numai o doza simpla p care i-o voi da saptamana viitoare..... D c postez acest anunt?pt ca toti am fost la un moment dat ca el,la inceput .... Am nevoie d ceva piese,aproape toate d fapt:))(un corp de chitara cu tot cu grif,poate niste cheite,poate un cordar) p care tot le ocoliti prin casa..... Haideti sa-l ajutam sa .....multumesc anticipat.....dau o bere oricui sare cu ceva....nu e mult,da nici eu nu imi pot permite prea multe:))
  4. nu sunt complicat de pus...daca vrei ti le lipesc eu...problema e k tre' sa respecti valorile pieselor.....si swichul...daca nu ai la fel ca in schema..ai putin de gandit(putin mai mult:)))...calitatea lipiturilor,calitatea fludorului...manilor!!!!(nu vorbiti din auzite)....ati cablat voi vreo chitara si nu a sunat ok?...eu zic ca poti s-o cablezi si u...ti-am zis...daca vrei,t ajut.. lol...eu abia acum m-am uitat la data cand a fost postat.....) sa fiu eu sanatos cat a cantat chitara aia cu dozele ei noi:))
  5. sarba in caruta(ciocarlia)......daca o face cineva(la tab ma refer )....o vreau si eu...o caut de mult.....nu am gasit nici macar partitura(cred ca asa ii zice) originala(aia a lui porumbescu).....daca ma puteti ajuta,macar cu partitura,dati-mi si mie un mail p bogdan_ro_c@yahoo.com...multzam!
  6. dami-l si mie pls....il caut d mult...am incercat si eu s-o scot dupa ureche....da nu imi iese mai nimik:))...bogdan_ro_c@yahoo.com.....ms mult mane!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.