www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei Lp fan

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    Vintage V100 BK
    Amplificator Drive cd-600sc

Recent Profile Visitors

2589 profile views

Andrei Lp fan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Salut! Sunt interesat de un Charvel Model 2 din 1987 sau 1986, in varianta de finish white pearl (precum in poza) care, din cate am inteles, devine un alb galbui dupa ceva ani de utilizare/imbatranire. Daca detine cineva aceasta chitara si doreste sa o vanda, astept un mesaj. mersi!
  2. Mersi pentru sugestii, dar legat de ultima parte, n-am de gand sa renunt asa usor, avand in vedere ca e un domeniu care ma intereseaza. Probabil iti imaginezi ca in casa am doar un ciocan si un super glue si vreau sa repar chitare )) Sunt sigur ca am si idei proaste, tocmai de aia am cerut pareri si sfaturi. Oricum, pana nu ma conving singur ca nu o pot face, n-am de gand sa renunt.
  3. multumesc pentru raspuns! totusi, de ceva timp cochetez cu electronica(amplificatoare, pedale etc), iar acum ca am ocazia, vreau sa trec si prin experienta asta. Daca n-ar fi fost vorba strict de experienta, probabil nu ma mai chinuiam cu chitara asta si cumparam una noua. Ceva indemanare si scule am, doar ca nu vrea sa ma apuc dupa capul meu..vreau sa vad si parerea celor care au mai trecut prin asta.
  4. Salut! am intrat in posesia unui Reghin din 83 si vreau sa-l reconditionez..prin urmare am nevoie de multe sfaturi, avand in vedere ca sunt multe lucruri in neregula. -In primul rand vreau sa schimb forma headstock-ului. presupun ca daca tai din el, va trebui sa slefuiesc tot spatele si lateralele grief-ului si sa vopsesc, ca sa arate bine. - cheitele se invart cam "franate", iar plasticul de pe ele arata foarte jegos..ma gandeam sa dau mecanismul cheitelor cu ulei (wd-40 probabil) si sa sa vopsesc capacele. daca nu iese nimic bun poate chair sa iau un set nou. -nut-ul (din lemn) arata foarte foarte rau, e si rupt, si vreau sa-l schimb cu unul de os. -fretboard-ul este "decolorat" in foarte multe zone..pot interveni cumva? -imi lipseste tasta corespunzatoare fretului 16. pot cumpara o singura tasta? sau trebuie categoric alt set de freturi? -lacul este spart (predominant in zona rozetei, dar nu numai). singura solutie ar fi sa pun un pickguard, si in celelalte zone sa am foarte mare grija? sau tine strict de tipul/calitatea noului lac pe care il voi aplica? cum pot indeparta cel mai usor lacul? -vreau sa-i schimb si culoarea. pot obtine nuante de lemn cat de deschise vreau, sau tine si de lemnul folosit? -are si niste sparturi pe margini , si este o zona in spate unde s-a desprins placa laterala(se vede in poze). cum se pot repara cel mai bine? -ce adeziv ar trebui sa folosesc pentru lipirea bridge-ului (se vede in poze ca nu mai face parte din chitara ))) ), a nut-ului, si a lemnului desprins de la spate. Mentionez ca nu am mai reconditionat vreun instrument, si nu ma astept sa sune de milioane. Astept sfaturi
  5. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: andreidiac98@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar amplificator Marshall Mg30CFX in stare cat mai buna. astept ofertele voastre intr-un mesaj privat.
  6. doze foarte bune si vanzator serios. Recomand!
  7. dar ce parere aveti de vox-urile din seria vt sau da? de exemplu un vox vt20 e bun?
  8. ok, imi cer scuze ca nu am adaugat informatiile necesare.. sunt nou pe forum si nu prea stiu cum se procedeaza.. Nu am un stil anume pe care ma bazez..cant rock & roll, metal, dar si ceva mai clasic. nu am efecte, il voi folosi acasa, neavand ocazii de a merge cu el in alta parte (cel putin, nu prea des)..sunt incepator la capitolul chitara electrica, deci nu cred ca mai e cazul sa discutam de inregistrari ) Amplificatorul imprumutat e un Harley Benton HB-10G (avea clean si distors, iar protentiometre, doar de volum, tone si gain). nu e prea stralucit, dar pentru inceput a fost ok..pe clean pana la vol 6-7+ se aude ok, dupa scoate si un sunet ciudat..distiors-ul..pff..la volum prea mare facea amp-ul urat, iar la volum prea mic nu se auzea prea slab (chiar daca modificam gain-ul).. Momentan n-as vrea sa dau mai mult de atat pe amplificator deoarece sunt incepator si nu fac asa usor diferenta intre un amplificator bun si unul mai putin bun. nu am de gand sa mai stau mult timp fara si nu suport ideea cu castile ( in cazul in care as cumpara un procesor, sau as conecta chitara in pc). Dupa ce voi evolua, probabil voi cumpara si scule cu sunet mai de calitate, dar momentan mai am de studiat si mi-as dori ceva decent. imi cer scuze pentru eventualele greseli.
  9. prin “sa nu-mi omoare urechile“ ma refeream sa nu sune ca dracu cand dau pe distors si volumul la 4..
  10. Salut, Eu momentan cant pe un amplificator imprumutat de la un prieten si ar cam fi cazul sa-l dau inapoi..Pentru inceput cam ce amplificatoare ar fi bune in bugetul 500-600 lei? Ideea ar fi sa fie ceva care sa nu-mi omoare urechile prea tare.. Cele bune, Andrei
  11. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: andreidiac98@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara electrica Vintage V100IT in stare buna, de preferat fara modificari.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.