www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DukeOfAwe

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

DukeOfAwe last won the day on February 27 2023

DukeOfAwe had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Yes, all of it.

Recent Profile Visitors

4064 profile views

DukeOfAwe's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare

Recent Badges

29

Reputation

  1. Vând un amplificator de casti pentru chitară Fender Mustang Micro in stare impecabilă. Vine cu cutia original si cablu de incrcare USB. Este încă în garanție până 04.11.2024 la GuitarShop. Predare personala in Cluj-Napoca zona lulius Mall / FSEGA sau livrare prin curier / EasyBox.
  2. Vând un tc electronic Sub'N'Up Mini Octaver folosit doar în casă în stare excelentă. Vine fără cutia originală. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX.
  3. Vând un tc electronic Polytune 3 Mini Noir, in stare bună, folosit doar in casă. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine cu cutia originală.
  4. Vând un looper Boss RC-1, in stare excelentă, folosit doar in casă. Probabil cel mai bun looper simplu de pe piață. Îl vând pentru ca folosesc un alt looper mai complex, tot de la Boss. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier, sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine cu cutia originală.
  5. Vând un MXR M300 Reverb, în stare excelentă, folosit doar în casă într-un pedalier. Vine împreună cu toate accesoriile și cutia originală, doar că adaptorul de priză este de UK. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi.
  6. Vând un MXR M169 Carbon Copy Analog Delay, in stare foarte bună, folosit doar in casă. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine fără cutie.
  7. Vând un Keeley Compressor Mini, in stare excelentă, folosit doar in casă. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine cu cutia originală
  8. Vând un Supro 1310 Tremolo, in stare excelentă, folosit doar in casă. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Ce e excelent la pedala asta e ca se poate folosi ca pedală de drive cu caracteristicile unu amplificator Supro. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine cu cutia originală.
  9. Vând un Nano Q-Tron Envelope Filter, in stare excelentă, folosit doar in casă. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine fără cutia originală
  10. Vând un pedalier Palmer MI Pedalbay 40, in stare excelentă, folosit doar in casă. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi.
  11. Vând un MXR Analog Chorus, in stare excelentă, folosit doar in casă. Este același circuit ca în variantele Wylde Audio / Zakk Wylde Chorus. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine cu cutia originală
  12. Vând un Keeley D&M Drive, in stare excelentă, folosit doar in casă. Este modelul signature de la Daniel Steinhardt & Mick Taylor (That Pedal Show). Practic este un Klon într-o parte și un Bluesbreaker în cealaltă. Pe spate are bucăți de pedalboard tape, se poate monta direct in pedalier sau se dau jos foarte ușor fără să lase urme. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX. Nu sunt interesat de schimburi. Vine împreună cu cutia originală.
  13. Vând un MXR M152 Micro Flanger în stare bună. Folosit ocazional doar în casă. Vine fără cutia originală. Predare personală în Cluj-Napoca zona Iulius Mall / FSEGA sau livrare cu verificare prin OLX.
  14. Sunt super late to this topic dar am și eu o recomandare. Eu folosesc un Marshall Origin 20 în apartament dar și la cântări dacă apar. I-am schimbat difuzorul cu un Celestion V Type de 12 inch și pentru mine e tot ce trebuie. Merge și cu cel de 10 inch cu care vine, dar eu aveam deja diful și l-am folosit. Amp-ul e clean-ish, single channel și nu are reverb. Eu fac totul din pedale. Are si loop dacă e nevoie, dar nu cred că e.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.