www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mattyse

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Recent Profile Visitors

1634 profile views

mattyse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Preț nou 750 lei. Îl dau la preț așa de mic pentru că are transformatorul de alimentare schimbat dar acest lucru nu-i influențează performanțele. Motivul vânzării este că nu mai cânt pe scene doar acasă și nu mai am ce să fac cu el (ocupă loc degeaba). Se poate proba în Brașov
  2. Pedală modulașie Dreamscape TC Electronic în stare foarte bună atât estetic cât și funcțional. Accept schimburi doar cu RC 30 Boss looper.
  3. Numai la schimb il dai sau si contra cost ? Dacă il dai contra cost care ar fi pretul pe care il ceri ?
  4. Dacă mai este valabil putem vorbi despre proiect
  5. Daca iti place muzica cu influente etnice din mai multe zone ale lumii impletita cu muzica moderna, daca vrei sa punem impreuna bazele unui proiect muzical cu scopul de a ne deconecta dupa o zi de munca, fara pretentii de imbogatire si cu un program de repetitii lejer, indiferent de instrumentul pe care il stapanesti (percutie, instrumente de suflat, instrumente cu corzi si arcus... - dotare proprie obligatorie) esti binevenit. Genul nu este foarte clar stabilit dar il vom crea impreuna iar daca produsul finit va suna bine nu il vom tine doar pentru noi.
  6. Pret: 1500 RON Localitate: Brasov Contact: 0743901717 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand compresor Drawmer DL241 XLR stare buna, detalii tehnice pe site producator, sau pe thomann (pret de catalog 752 euro)
  7. Daca iti place muzica etnica orientala si nu numai, hai sa incercam ceva impreuna
  8. Un maestru al arcusului interesat de astfel de proiect exista ?
  9. Conditia de a fi brasovean (cu domiciliul) a fost pusa in ideea ca toti membrii bandului sa poata ajunge la repetitii, dar este binevenit orice locuitor de pe Terra.
  10. Nu la genul acesta ma gandeam ci mai degraba o imbinare rock cu buddha bar
  11. Daca esti din Brasov , iti place genul mai sus mentionat , ai si ceva experienta (nu ff multa) si instrumente muzicale mai atipice , hai sa facem un band cum nu s-a prea vazut pe la noi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.