www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Iosif Simon

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targu Mures

Iosif Simon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 350 Localitate: Tiorgu Mures Contact: 0746 089 479 Link producator: Lopp Master Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand controller de pedale, marca "Loop Master" (custom made in USA:http://www.loop-master.com/). Looperul controleaza 3 pedale, are functie de bypass general, si output A (pt un amp), sau output B (pt un alt amp), sau output A+B (pt 2 ampuri, sau pur si simplu pt a fi folosit ca iesire stereo.) Carcasa de aluminiu, bine intretinuta. O vand pentru ca am un setting nou de pedale pe pedalboard si nu am spatiu pt cablaraia necesara. E folositoare pentru a controla usor on/off 3 pedalele, fara a fi necesar sa tot apesi pe pedale, si asta ajuta si la pastrarea calitatii pedalelor.
  2. Pret: 430 Localitate: Tirgu Mures Contact: 0746 089 479 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala BOSS Dual Overdrive SD2. Are doua pozitii: unul "Crunch", care sincer, se potriveste pentru chestii gen U2, cand ai un clean, si dai putin overdrive cat sa maraie putin cleanul, (adaugi delay si putin reverb) iar cealalta pozitie "Lead" care se poate folosi ca si boost, pentru solo sau rifuri. Pentru cine iubeste overdrive de la BOSS, e ideala. Eu am folosit-o recent intr-un concert si a sunat incredibil pe un amp pe lampi. De acum nu o voi mai folosi din moment ce mi-am facut upgrade la un Fulldrive 3 So, cine cauta o pedala cu overdrive si boost, sau doua efecte de drive, si nu are bani pentru Fulldrive sau alte pedale de genul respectiv, indrazniti. Pedala nu se mai produce si nu se mai vinde de ceva ani, insa am uitat sa mentionez ca pedala arata impecabil, suna foarte bine, nu prezinta semne de uzura, e aproaaaaaaape ca noua si cand spun aproape ca noua, puteti verifica in poze. Telefon 0746 089 479 iar pretul e 430 lei.
  3. Pret: 1000 Localitate: Targu Mures Contact: 0746 089 479 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand amp de chitara Fender FM212R, 100W. L-am luat acu cativa ani pentru evenimente de cantat pe scene mai mari, dar pt ceva vreme nu m-am implicat in proiecte muzicale de genul, si l-am tinut acasa. Recent am participat la un eveniment mai mare, dar ampul iarasi nu l-am dus pt ca erau ampuri de mii de euro fiecare. Ampul e intr-o conditie foarte buna, functioneaza perfect, musca bine sunetul... In casa daca ii dau drumu, il tin sub 2 pt ca imi sar vecinii si parintii in cap si vibreaza geamurile de ii dau mai mult. Are 2 canale cu pedala de switch intre ele, ce nu am folosit-o ever... Un canal de clean si un canal de drive cu optiune de "more drive". Imi place ampul f mult pt ca are un sunet cald si pt simplu overdrive ca sa ii dai sunetului umpic de cruch, sa maraie putin, dar si pentru solo. Cine are nevoie de un amp de asa putere mare, il va aprecia. Vreau sa imi iau un amp mic pt apartament... un Hughes & Kettner 5 si sincer nu am nevoie momentan de ampul asta puternic. E prea galagios si la volum sub 3 nu musca sunetul asa cum musca orice amp cand ii dai volum sa sune. Are si reverb desi nu il folosesc pe cel de pe amp, ci unul dintr-o pedala Verbzilla. Ampul l-am luat cu 1400 Ron nou noutz din magazin, si il dau cu 1000 ron (negociabil). Tel: 0746 089 479 (Tg Mures)
  4. Pret: 100 Localitate: Targu Mures Contact: 0746 089 479 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala Danelectro Milk Shake Chorus. Pedala e intr-o conditie foarte buna. Pozele NU sunt facute de mine, sunt pozele actuale ale produsului (momentan nu o am acasa ca sa ii fac poze, ci e la sala de repetitii). Plasticul acela e optional, se poate pune si se poate da jos, actionand ca protectie pentru butoanele rotative, pentru a nu le lovi cu piciorul. Pret: 100 lei.
  5. Pret: 100 Localitate: Targu Mures Contact: 0746 089 479 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala Danelectro Chicken Salad Vibrato. Pedala e intr-o conditie foarte buna. Pozele sunt facute de mine, sunt pozele actuale ale produsului. Plasticul acela e optional, se poate pune si se poate da jos, actionand ca protectie pentru butoanele rotative, pentru a nu le lovi cu piciorul. Pret: 100 lei.
  6. Ampul e intr-o conditie foarte buna. L-am luat pentru concerte in sali mari, dar nu prea am avut parte de ele, si la cele la care am fost, deja erau ampuri de mii de euro puse, deci nu era necesar. Il vand pentru ca are putere mare, si tre sa cant tot sub nivelul 2 la volum, asa ca la nivelul ala nu musca asa tare sunetul. Ca sa sune bine tre sa ii dai pe la 4, dar acolo deja imi baraie geamurile si imi sar vecinii in cap. Mi-as lua ceva mai mic, desi mi-e greu sa ma despart de ampul asta. Acasa cant mai mult cu chitara trasa prin procesor, pedale, calc, si iese pe sistem 5.1 E mai usor de controlat output-ul decat pe amp, acasa. L-am luat de la magazin si a stat in mare parte nefolosit. Foarte rar ii dau drumu sa cant, dar nu dupa mult timp imi sar ai mei in cap, asa ca nu am noroc cu el )) L-am luat cu 14 mil din magazin acu cativa ani, si il dau cu 10. Pretul e negociabil. Ampul e intr-o stare foarte buna, are 2 canale, unul clean, si unul de drive, cu posibilitate de ... more drive. Are o pedala de switch intre cele 2 canale. Asta e misto sa il folosesti impreuna cu un preamp pe lampa. Art Tube de ex de pe thoman. Ampul se comporta bine, dar ca orice amp, da fidelitate cand ii dai volum bine de tot. Eu sunt foarte multumit de el, dar sunt nemultumit ca nu il pot folosi. Atata tot. Detalii la 0746 089 479 (Tg Mures).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.