www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Salvez Planeta

Active Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Yamaha

Recent Profile Visitors

3024 profile views

Salvez Planeta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Se vand : Korg Karma -suporta PCG de la toata seria Korg Triton . Pret 400 euro Korg M50 -suporta PCG de Korg M3 . Pret 450 euro Fara huse ,doar cu incarcator la el. Se accepta si schimburi .Astept oferte .
  2. juzisoundul s-a dat . valabil doar ax synth, 1800 ron. am si lavaliera wireless , cu tot cu ax synth la 2050 ron
  3. am eu, 100 de euro . daca va intereseaa, v-am sunat acum 1 minut pe numarul afisat dar mi-a intrat mesageria.
  4. 3600 ultimul pret ca sa nu mai stau sa negociez ,tu dai atat , eu vreau atat . banii tai ,marfa mea. amandoua la pachet la 3600 ron . Se vand si separat dar la 2000 ax synth si 2500 juzisoundul cu 2 carduri de tonuri de 32 gb .
  5. Pret: 4000 Localitate: Bucuresti Contact: 0730 659 522 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand sau schimb Juzisound Solo Sampler si Roland AX SYNTH . Ma intereseaza schimbui in principal cu Korg M3.Poze la cerere
  6. salut, daca te-ar interesa si schimb-uri as avea un keyboard midi, sintetizator FM korg 707 . Ma intereseaza synt-ul dumnevoastra
  7. Pret: 900 ron Localitate: Bucuresti Contact: 0730 659 522 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand sau schimb sintetizator korg 707 fm ca la Yamaha DX in stare de functionare ,arata normal pentru varsta ei, se poate vedea in poze. Astept si oferte de schimb . Se poate folosi si ca keyboard ,cu o curea montata in laterale. Se ofera husa, adaptor si cateva seturi de tonuri pentru ea. vine cu tonurile din fabrica
  8. salut, doar defecte va intereseaza? in stare de functionare nu v-ar interesa un korg 707 ? o sa adaug acum anuntul . m-ar interesa si schimburi nu neaparat cash dar ceva care sa il folosesc
  9. Pret: 200 EURO Localitate: Bucuresti Contact: 0761067149 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Keyboard midi Roland AX7 si Modul Triton rack cu samplere la1800 ron . Doar keyboardul singur :900 ron. Iar modulul separat la 1200 ron .Are usb bagat si samplerele se incarca de pe stick. Sau la schimb cu juzisound, korg triton extreme, triton studio, pa1x. Ori ceva acordeon electronic cu midi. Vand keyboard Roland AX7 rosu cu sau fara modul. Modulul este korg triton rack cu samplere. 1800 ron amandoua cu cabluri midi si alimentatoare plus 2 curele, una rosie si una neagra. A fost alb dar este imbracat in piele rosie, geamul cu afisaj este negru iar din interior lumineaza rosu pe sub clape.Contactii sunt noi, schimbati de cateva luni, merg toate butoanele, benderul, volumul. Are si pasul facut . Merge atat pe curent cat si la baterii. Se poate pune o baterie de 9 volti , de-alea patrate, sa nu mai stai cu 6 baterii rotunde de 1,5 volti.Se da cu proba . Sau la schimb AX 7 si Korg Triton Rack pentru : juzisound, korg triton extreme, triton studio, korg pa1x . Sau acordeon , astept oferte . Numarul de la telefon nu mai este valabil. Pentru cei interesati lasati mesaj aici cu numarul de telefon si va contactez eu.
  10. ti-ai luat ? am un prieten care are un Roland E86 in stare foarte buna si cu ritmuri pentru muzica de petrecere . daca te duci dupa ea o lasa la 800 ron, e la 15 km de Bucuresti , o si probezi, stai cat vrei sa o butonezi ,sa o verifici.Clapa nu are probleme ca doar o stiu, a stat la mine aproape o luna de i-am facut ritmuri pe ea.Daca te intereseaza iti dau numarul lui de telefon si vorbiti .
  11. Salvez Planeta

    Hard Case

    Pret: 450 ron Localitate: Bucuresti Contact: 0761067149 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi 100 de euro au 450 de ron . este usor in stare foarte buna. fotigrafia este mai veche . i-am schimbat eu buretele ca cel vechi arata urat . sunt noi acum buretii si pe partea de jos si pe partea de sus.
  12. am eu un casede vanzare . il pun acum la anunturi . daca te intereseaza: 100 de euro
  13. 250 RON CU TOT CU TRANSPORT IN TARA DAR PLATA IN CONT INAINTE ca deja mi-am luat o teapa cu un dobitoc din Drobeta Turnu Severin . Ma suna ca disperatu ca ii trebuie si are nevoie si de o saptamana astept sa imi ajunga inapoi coletul ca dobitocul nu mai vrea sa il, zice ca n-are bani acum dupa ce i-am lasat 50 ron din 300 . Asa ca nu mai expediez nimic in tara fara plata in cont macar a transportului dus intors. Mi-am luat-o din cauza neseriozitatii cumparatorului. Pentru Bucuresti, sau cine vine dupa el mai scad ceva. Nu mai am ce sa fac cu el .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.