www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ADIDAS

Veteran
  • Posts

    503
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Other Information

  • Gear
    Squier Bullet Strat

Recent Profile Visitors

4959 profile views

ADIDAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. ADIDAS

    Cinema Club

    Glengarry Glen Ross. http://www.imdb.com/title/tt0104348/ Lectie de viatza si de capitalism. Merita fiecare secunda.
  2. Wow nu stiam ca poti scoate calusul si sa canti asa la chitara. That's something something.
  3. Oribil. Nu pot sa dau like la asa ceva din pacate.
  4. La banii aia (2000 si ceva de coco) imi iau Music Man tataie. Si scrie pe el Music Man nu Sterling si e facut tot in USA. Un Sterling e Sterling toata ziua si nu e Music Man. E ca si cum ti-ai lua nush ce Squier si ai vrea sa il dai la pretz de Fender. Ti-ai luat tzeapa si vrei sa o dai la altzii la juma de pretz. NU ai avut minte cand ai cumparat asa ceva. Uite aici: http://www.ebay.com/itm/Ernie-Ball-MusicMan-StingRay-4-String-Bass-Black-w-OHSC-Music-Man-/361436039801?hash=item5427444a79:g:sssAAOSwwE5WVNG~ E MUSIC MAN nu Sterling si il iau mai ieftin decat Sterling-ul tau. Daca adaug transportul si vama poate ies cu 100 Eur mai scump si cam atat. Bass-ul tau nu face mai mult de 500 Eur oricum o iei.
  5. La banii aia il cumpar din magazin cu tot cu mirosu' de nou. Vorba unui coleg. http://www.thomann.de/ro/sterling_by_music_man_stingray_5_ray35twb.htm http://www.thomann.de/ro/sterling_by_music_man_stingray4_ray34_pbb.htm http://www.thomann.de/ro/sterling_by_music_man_stingray4_ray34_rrb.htm http://www.thomann.de/ro/sterling_by_music_man_sting_ray4_ray34bk.htm Si in plus imi aleg si culoarea precum si din ce fel de lemn sa fie tastiera. Si il iau si fara basinile unui fost proprietar. Asa pe la 2500 de lei ar fi un pretz corect. Si asta vine cu set-up si gig bag si tot ce-i trebuie. 100% feedback pozitiv. http://www.ebay.com/itm/STERLING-Music-Man-2015-Ray35-5-String-Stingray-Bass-w-Gig-Bag-Pro-Setup-NEW-/291635706628?hash=item43e6d7bb04:g:2T4AAOSwv-NWaQA2 Si nu ma intereseaza rahaturile cu made in USA.
  6. Nepoate? Dar tu Kibis cati ani ai, in pana Hectorului?
  7. A fost ziua mea libera si era odihnit si corpul "Mens sana in corpore sano" parca sau Dracu' mai tine minte cum era dar stii tu despre ce vorba.
  8. Poi le poti si parfuma daca tot le colorezi. Ce naiba, bagi parfumul in vopsea si gata.
  9. Poi in cazul asta io zic sa nu cobori totusi sub 160 de lei. Si avand in vedere ca cel mai probabil vrei sa te si inregistrezi recomand casti de referintza cu raspuns linear, sa auzi toate elementele de la tobe si toate intrumentele din mix. Nu m-as duce in nici un caz pe "casti de bass". Cea mai buna pereche de casti pe care am avut-o in zona asta de pretz: https://www.avstore.ro/casti/sennheiser-hd-205/ Cred ca le am de vreo 5 ani si functioneaza impecabil si acum. Nu le mai folosesc eu, sunt la un prieten dar am avut nevoie recent sa ascult pe ele din nou si am fost uimit cat de bine suna inca dupa atatia ani. Singurul defect ar putea fi faptul ca vinyl-ul flexibil sau ce o fi ala de pe buretii cupelor se cojeste si vine jos si apoi ramane materialul textil de desubt dar nu le afecteaza decat usor estetic. Spun usor pt. ca nu se prea observa si dupa ce vine toata musamaua jos arata ca si cum asa ar fi ele. Dar sunt super misto. Alta varianta ar mai fi astea: http://www.mcmusic.ro/pro-audio/casti/samson-sr850-casti-referinta Avand in vedere ca au difuzorul mai mare avantajeaza bass-ul. Personal as alege totusi Sennheiser-ul dar ramane la alegerea ta. Io nu stiu nimic mai bun in zona asta de pretz care sa si aduca o calitate a sunetului atat de mare la banii astia. Perechile astea doua de casti is pomana curata la banii lor. Mult spor la cantat.
  10. Eu am folosit casti de la Sennheiser, AKG si Audio Technica mai multe modele si ti-as putea da niste repere dar totusi despre ce vorbim? In ce buget te incadrezi?
  11. ADIDAS

    Bancuri

    Top 3 situations that require witnesses: 1) Crimes 2) Accidents 3) Marriages Need I say more?
  12. Scria pe google daca stiai cauta. https://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/vox/ac30cc2 Se pare ca nou era pe la $1100 - $1200. Pentru ca al tau e folosit, adica nu esti magazin trebuie sa mai scazi cateva sute bunicele din pretz. Amplificatorul pare sa fie o mare smecherie, full tube. Deci, misto. Mult spor la vanzare.
  13. http://www.amazon.com/Behringer-UMC204-Audio-Interface/dp/B00EK1OUBA Eu folosesc asta si isi face treaba foarte foarte bine pentru ce am eu nevoie. Edit: Mai demult era si la Thomann. Eu de acolo am luat-o.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.