www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nathrakh

Active Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Copenhaga

Other Information

  • Gear
    Ibanez GAX75
    ESP LTD V 350
    DOD 250
    Orange CR 12
    Line 6 Spider IV 75
    Line 6 FBV Express MKV II

Recent Profile Visitors

2284 profile views

Nathrakh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Complicata treaba, incerc sa-l gasesc 2nd hand :\
  2. @vld un TDA2003 planuiam sa folosesc oricum Probabil o sa va mai intreb chestii legate de realizarea ampului. Momentan as vrea sa intreb daca stiti site-uri unde pot sa gasesc componente care livreaza international, daca nu, raman la ebay :\
  3. Item location:GUANGZHOU, China Probabil din cauza asta :v Momentan ma intereseaza traful de alimentare, cred ca o sa prefer final pe circuit integrat ca ies mai ieftin, oricum o sa ma indoaie si costul celorlalte piese :'( Vad ce mai zic ceilalti si dupa decid daca o sa incerc sa-l fac sau il iau direct din magazin
  4. Cred ca raman pe final cu STK/TDA cel mai probabil. Nu am de unde sa iau traf din aparate vechi Am de luat decat traful de alimentare.
  5. La asta nu m-am gandit, dar, sincer, ma bate schema. Presupun ca de undeva de aici ma leg cu intrarea amplificatorului cu circuit integrat, nu ?
  6. Da, ma duce la mai mult decat ma asteptam.
  7. Initial am crezut ca ies mai ieftin, dar vad ca nu. Oricum, sunt pasionat de electronica si ar fi o realizare destul de mare pentru mine sa stiu ca e facut de mana mea.
  8. Nu am gasit modelul de Hammond nici eu, doar am vazut ca se vorbea de el pe unele threaduri As putea sa dau si comanda, problema e ca nu sunt in Romania https://forum.orangeamps.com/viewtopic.php?f=3&t=46617 aici am vazut mentionat Hammond 1650E, ulima postare. Deci sa inteleg ca voi avea nevoie de un traf de iesire cu impedanta intre 5 si 8k ? Sau ceva dintr-un amp. de putere mica. http://www.tube-town.net/ttstore/Transformer/Outputtransformer/Marshall/Outputtransformer-Marshall-18-Watt-1974x::958.html Ma gandeam la asta http://www.tube-town.net/ttstore/Transformer/Outputtransformer/Vox/Hammond-1750Y-VOX-Outputtransformer-AC15::2277.html Sau asta
  9. Aia e problema, ca nu stiu sigur daca le gasesc pe ebay Edit : am cautat replacement transformers si pana acum am gasit output transformer "Hammond 1560E". Cred ca o sa am probleme mari cu gasitul de transformatoare :\
  10. Salutare. Acum ceva timp mi-a venit ideea sa construiesc o clona de Orange Tiny Terror, in special ca (la prima vedere) nu foloseste componente pretentioase si nici multe la numar. Problema e urmatoarea : am ceva experienta in electronica, insa n-am lucrat niciodata cu tubes si mi-e frica sa nu cumpar componentele (in special trafurile) degeaba. N-o sa intru in amanunte gen cum vreau eu sa-l fac sa sune apropiat de Dark Terror, fiind pasionat de metale, vreau doar sa stiu daca merita sa sparg niste bani si timp pe componente si daca cei din comunitatea RGC au timp si sunt dispusi sa raspunda unor intrebari pe care ei le pot gasi stupide. :v With that said, am gasit pe site-ul asta ceva informatii, problema e ca site-ul e rusesc si traducerile nu-s 100% corecte, insa se pot vedea in procesul de constructie lucrurile vitale : schema si proiectarea. http://forum.guitarplayer.ru/index.php?topic=133040.0 O sa incerc sa verific cat pot de des postarea sa vad ce parere aveti si sa vad daca merita sa incerc macar.
  11. Cu ce circuit integrat pot sa scot un ton mai consistent, pentru metale ? Stiu ca-n mod normal ar trebui sa incerc eu, dar sunt limitat de buget si de faptul ca cel mai apropiat magazin de electronice e la 40km de mine.
  12. Frumos, voiam si eu s-o fac dar n-am gasit tranzistori low noise, acum vad ca merg si 2n3904, cred ca ma apuc de ea maine P.S. Merge si TL072 ca op amp, nu ?
  13. Poti face acelasi lucru si folosing un LM317, nu ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.