www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nadgobum

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2677 profile views

Nadgobum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

  1. Șei simple cu montare cu șurub cu intonație decalată. Brushed steel
  2. Chitara a fost cumparata in 2012 (noua), este in stare buna si tot ce am schimbat la ea sunt arcurile de la tremolo si toate dozele sunt potted. Humbuckerul este un Diamondback (original). Are cateva leziuni, strict cosmetice, care se vad in poze. Daca este nevoie mai fac alte poze cu orice detaliu. Se poate proba in Bucuresti, sector 2. Trimit oriunde in tara prin curier.
  3. Nu are foarte mult sens si e decupata de pe la jumate. As vrea sa stiu pe ce credeti ca ar mai trebui sa lucrez (in general)? Ce vi s-a parut cel mai groaznic?
  4. Folosesc doar Gain-ul si canalul de overdrive din amp. Si problema asta apare in jurul fretului 12 pe corzile E G si D (pe G fiind mai pronuntata). Sa scot din bass nu pot pentru ca ampul are un singur buton pentru EQ care pare ca afecteaza in cea mai mare parte midul. Ce altceva pot sa fac? Am sa incerc imediat ce ma intorc in Bucuresti.
  5. Am avut un pachet de corzi tot fender dar de 010-046 la indemana, asa ca le-am schimbat si e aceeasi chestie. Cred ca imi ramane doar sa schimb brandul.
  6. String damperul nu a avut niciun efect. Nu inteleg la ce te referi cu ciocanitul, sunetul pe care il scoate lemnul cand bat in el sau ce? Folosesc fender 3250L (009-042) si cred ca au cam 6 luni dar suna asa si inainte (folosesc numai din astea). Intonatia e destul de ok, actiunea e de 2.5mm/2mm bass/treble la fretul 12. Distanta dintre corzi si doze era cam de 3-4 mm inainte, acum le-am coborat pe la 5-6 si e mai bine.
  7. https://soundcloud.com/mbog/voice00002 0-17 coarda B 17-20 coarda E 20+ coarda G Suna oribil pe high gain si nu stiu ce sa ii fac. Aparent fenomenul se numeste wolf tone si are mai multe cauze. Mi-a fost recomandat sa cobor dozele si a ajutat dar problema nu a disparut, chiar daca le-am cobarat pana la nivelul pickguard-ului. Am mai incercat sa scot arcurile si sa blochez bridge-ul dar degeaba. Vreo idee? 2012 HSS strat prin Blackstar HT1R.
  8. Am gresit pretul original. Acesta este de 2400 RON.
  9. Pret: 2000 Localitate: Bucuresti Contact: 0720091380 Link producator: http://godinaus.com.au/seagull/maritime-series/S01442 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am scos pickguard-ul din motive estetice dar in rest e in stare perfecta. A fost cumparata in august 2012 si folosita putin doar in apartament. Se poate incerca in Bucuresti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.